Като използвам случая да благодаря на саздателите на сайта за предоставената ни възможност за общуване Правя предложение за всички притежатели на CR-V в София ден четвъртък от 18,30 часа да се събираме на бензиностанция Шел на широкото след детелината на Бояна,като са добре дошли и всички други съфорумци,нека това да стане традиция която да се последва от всички фенове и в другите градове,защото имам на ум и следното предложение Това е идея,аз предлагам/никой не е длъжен да се съобразява с мнението ми/сериозен съм и държа на сериозни коментари.Та!Предлагам да е някъде в централна България за да се пътува горе доло по еднакви километри за всеки,Конкретно предложението ми е "Винарната в Село Старосел община Хисар"-Мога да организирам спането,спа,ма,външен басеин,посещение на тракийския комплекс и и и най -важното лека проба на автомобилите по трасе извън пътя-по желание с кал,без кал,с трева без трева,с река без река-месноста предлага богат избор,но ако трябва и ще подготвя такова трасе с трактора и греблото.Може и посещение на гр.Хисар на 19 км от Старосел,може и до пистата в Калояново-на 20 км. от Старосел посока Пловдив и после магистрала Тракия и кой от къде.Мога да осигоря нужната отстъпка и за да съм точен ще го почерня-давайте сега предложения за дата и до какви пари сте склонни да разходите за една такава сбирка-моята оферта е 70 лв двойната стая със закуска,спа,ма басейн,сауна мауна и т.н.-35 лв. на човек,ако се съберем хора-осигурявам,чевермето.Пристигане в събота примерно 11-12 часа,настаняване до 14,00 часа,обяд,опознаване до 17,00 часа,почивка до 18,00 часа,трасе и разходка до 21,00 часа-вечеря,22,00 часа диджей-до...В неделя сутрин закуска,посещение на тракиската гробница,11,12 часа сдаване на стаите,размяна на списък с учасници и телефони-Довиждане! може и пристигане в петък.Ако Ви устройва-пишете,може и на лични!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво ще кажете за това-CR-V 1,2,3 всички събери?
Свий
X
-
От: Какво ще кажете за това-CR-V 1,2,3 всички събери?
Идеята ми е за национален събор-аз вече подготвям трасето за по смелите-понеже Зеро вече писа в тема "НС 2011" ако сте навити може и сега през лятото,може септември пречки няма искам само мин.10 дни аванс.Благодаря на всички!имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
-
Хаиде колеги , идеята е чудесна даите да видим можем ли да се съберем
като за начало нека проверим кои сме мераклиите, за да се знае възможна ли е такава среща. Мисля че е наи добре тя да е след отпускарския сезон, чакаме и вашите предложения.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
Зеро,май ще си останем само двамата,кризата си казва работата на всякъде или колегите още не са чели или интерес няма,аз ще седна в четвъртък да видя какво ще стане на шела,просто в нашия район тука Бояна-Княжево доста CR-V се навъдиха,аз съм преброил 12 в квартала около мен само-дано четат из форума.Първоначално публикуван от zero Преглед на мнениеХаиде колеги , идеята е чудесна даите да видим можем ли да се съберем
като за начало нека проверим кои сме мераклиите, за да се знае възможна ли е такава среща. Мисля че е наи добре тя да е след отпускарския сезон, чакаме и вашите предложения.имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Коментар
-
Квото такова бате, ко да праим ся, верно че тук малко тегаво вървят нещата, като че ли влизат повече в хонда форума.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
И там съм пуснал същата тема,но-о-о-о "пир по време на криза"такова нещо нема,Е нека да сме здрави другото ще го наместим.Първоначално публикуван от zero Преглед на мнениеКвото такова бате, ко да праим ся, верно че тук малко тегаво вървят нещата, като че ли влизат повече в хонда форума.имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Коментар
-
Вижте приятели.През лятото всеки вече си е направил план за почивка със семейството,има резервации и уточнени места и маршрути за отдих...!
Ако определите дата през септември,вероятно ще има повече желаещи.Аз лично бих дошъл за 2 нощувки,но сам.Цената за нощувка не е висока,особено ако има вкл. едно-две хранения.Аз повече ще дам за бензин,че съм на 350-400км.[I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
[I]Toyota Corolla 1,4 D-4D 2009г.[/I]
Коментар
-
Доки,по страшното е че няма въобще интерес,явно не опира до сезона,аз съм писал в предния пост-сега,зима,есен когато поискаме,но всичко живо се е свило,всеки с проблемите си.Аз съм съгласен и във Варна да го направим,но няма предложения,това го дадох като пример и за това ,че е близо до Калояново резервното летище-там се събират повечето фенове на различни марки.Абе,хайде наздраве-може и без събор!Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнениеВижте приятели.През лятото всеки вече си е направил план за почивка със семейството,има резервации и уточнени места и маршрути за отдих...!
Ако определите дата през септември,вероятно ще има повече желаещи.Аз лично бих дошъл за 2 нощувки,но сам.Цената за нощувка не е висока,особено ако има вкл. едно-две хранения.Аз повече ще дам за бензин,че съм на 350-400км.имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Коментар
-
Почакай.Обяви една примерна дата през септември,и чакай хората да си оправят плановете,и да се навият.Тези работи не стават за един ден ден, а бавно и постепенно.И ако се съберем десетина пак ще е успех.Аз съм политик от общински мащаб,и трябва да ти кажа че хората трудно се навиват на такива мероприятия отведнъж.Трябва им време.В края на краищата и десет човека да се съберем,ще е добре като за начало![I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
Коментар
-
Павле, прав си, всеки с проблемите си. Моите са някакви си 3000 км, ама ш зема да ви засрамя, и да кацна за някоя среща. Ако ме приемете с Панчаревото де!Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Знам,бе Доки,на никой не е опрял ножа и зор та де непременно да е.Преди няколко години се събирахме от раз за седмица-само някой да дадеше идея.Сега си е...а мамата.Щеше да ме е яд ако не пробвах,от това може само да спечелим приятели и весели моменти, па ако ще и трима да сме.Относно политиката-УЖАС ,как за септември-тогава в разгара на избори-мани още повече заети и кисели хора от предизборни дебати.Остави,не зная защо но съм останал с впечатление,че си от Варна,ако е така-Хайде на по бира при Ванко,на буната-месност Траката,може и на дегостация на вино в Галерията при Ламбрин.Със Здраве!Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнениеПочакай.Обяви една примерна дата през септември,и чакай хората да си оправят плановете,и да се навият.Тези работи не стават за един ден ден, а бавно и постепенно.И ако се съберем десетина пак ще е успех.Аз съм политик от общински мащаб,и трябва да ти кажа че хората трудно се навиват на такива мероприятия отведнъж.Трябва им време.В края на краищата и десет човека да се съберем,ще е добре като за начало!имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Коментар
-
Краси ,ако правилно съм те разбрал-жаргона на "Паджерото" ние го наричаме "Митсубиши Панчарево",ако е така къде е Хондата от подписа ти.Тя не може ли да дойде.Иначе Добре си дошъл-може със всичко да доидеш важното е приятели да има,че на последък нещо все повече уредяват,а колкото до кой каква кола си купил,кой каква решил да кара тука-няма никакво значение!Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнениеПавле, прав си, всеки с проблемите си. Моите са някакви си 3000 км, ама ш зема да ви засрамя, и да кацна за някоя среща. Ако ме приемете с Панчаревото де!имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Коментар
-
CR-V- то и Rover- а са в Англия, където съм и аз, през повечето време. В БГ движа с Pajero(Shogun) Pinin, за сега. Нещо ми отесня, та в скоро време май ще го сменяваме с по-голямо 4х4.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Всъщност съм на 220 км. от Варна...Първоначално публикуван от pavle Преглед на мнениеОстави,не зная защо но съм останал с впечатление,че си от Варна
.От Тутракан съм.А пък ако септември не става,давай след изборите!
[I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар