Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НС 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НС 2011

На 25 май ще се проведе Национална среща Хонда на писта Дракон в Калояново. Миналата година имаше само две CR-V което е обяснимо като се има предвид предназначението на нашите коли, но мисля че като представители на Хонда ще ни бъде интересно. Ще се нощува в хотел Аугуста в град Хисаря. Миля че условията ще бъдат много добри и ще си изкараме добре. Ще подкрепим и марката. Повече информация за НС 2011 има в форума на Хонда.

От: НС 2011

Първоначално публикуван от torbarov Преглед на мнение
    На 25 май ще се проведе Национална среща Хонда на писта Дракон в Калояново. Миналата година имаше само две CR-V което е обяснимо като се има предвид предназначението на нашите коли, но мисля че като представители на Хонда ще ни бъде интересно. Ще се нощува в хотел Аугуста в град Хисаря. Миля че условията ще бъдат много добри и ще си изкараме добре. Ще подкрепим и марката. Повече информация за НС 2011 има в форума на Хонда.
    Нещо май си закъснял с обявата,виж календара!

Коментар

Извинявам се датата на НС 2011г. е 25 юни

Коментар

Съвсем наскоро търсих информация за нациоалната среща на Хонда, но датата още не беше обявена.
        Данеби да е 25-ти юни?
        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
        ... turn on your A/С !

Коментар

абре кога ще има национална среща CR-V , е сигурно ще сме 5 коли ама.....
          Последно редактирано от zero; 01-06-11, 19:15.
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
          Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Хубаво ще бъде да има такава среща но е трудно осъществима. За това може да се използува срещата на Хонда. Не е задължително да се спи на хотел който е 30 лв. Може на палатка за 5 лв. Може и да не се спи. Входа за пистата ще е 10 лв. Най-евтиният вариант е на срещи по градове. Аз съм от Варна.

Коментар

На 05.06.2011г. ще има месечна среща на Хонда във Варна. До сега никога не съм присъствал на срещите, но смятам този път да отида. Нека всички колеги които имат CR-V да дойдат за да може и нашият модел да има представители.

Коментар

Зеро,от да няма бе!Това е идея,аз предлагам/никой не е длъжен да се съобразява с мнението ми/сериозен съм и държа на сериозни коментари.Та!Предлагам да е някъде в централна България за да се пътува горе доло по еднакви километри за всеки,Конкретно предложението ми е "Винарната в Село Старосел община Хисар"-Мога да организирам спането,спа,ма,външен басеин,посещение на тракийския комплекс и и и най -важното лека проба на автомобилите по трасе извън пътя-по желание с кал,без кал,с трева без трева,с река без река-месноста предлага богат избор,но ако трябва и ще подготвя такова трасе с трактора и греблото.Може и посещение на гр.Хисар на 19 км от Старосел,може и до пистата в Калояново-на 20 км. от Старосел посока Пловдив и после магистрала Тракия и кой от къде.Мога да осигоря нужната отстъпка и за да съм точен ще го почерня-давайте сега предложения за дата и до какви пари сте склонни да разходите за една такава сбирка-моята оферта е 70 лв двойната стая със закуска,спа,ма басейн,сауна мауна и т.н.-35 лв. на човек,ако се съберем хора-осигурявам,чевермето.Пристигане в събота примерно 11-12 часа,настаняване до 14,00 часа,обяд,опознаване до 17,00 часа,почивка до 18,00 часа,трасе и разходка до 21,00 часа-вечеря,22,00 часа диджей-до...В неделя сутрин закуска,посещение на тракиската гробница,11,12 часа сдаване на стаите,размяна на списък с учасници и телефони-Довиждане! Ако Ви устройва-пишете,може и на лични!
                имах и Toyota Rav 4 2006g.
                Mitsubishi Lancer 2008g.
                Honda CR-V 1998г.
                Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Браво бре Павлее, тва ще да е първата Цр-В среща е бати, аз съм ЗА!!! ся остава да навия двамата Варненци Вальо и Деян те също са чести в форума. Наиш ко , я вземи тва си го копни пусни като нова тема. така ще го видят всички и ще изкажат мнение. Инак като цяло предложението е мн. добро мястото е еднакво за наи отдаличените места на Бг, само ще добавя че може би мераклиите от далече да не им се идва само за събота вечер а от петък, инак ще стане гъз път да види. Но тва едва ли е проблем Които иска идва от петък аз също съм с мерак за две нощувки, така ще има време за всичко да си пиина кафенцето събота сабалян и да чакам новите "гости" Предлагам дата обаче да не е много скоро, сефте се прави такава среща не сме много , нека да има време да се поразчуе да се поразберем и да се видим аджеба кои ще са сериозните. А пък и сега летния сезон е отпускарски и всеки вече е намислил нещо за някои дати. За тва предлагам това да е наи рано след 1 ви септември някъде и по на там, но не по късно от 10 октомври че после става кофти, хаиде пускаи нова тема да видим кви ще са коментарите. Колко трябва да се съберем за чевермето Колко е базата на тва хотелче, има ли интернет страница да я сложиш и нея или снимки ала бала .
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                  Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Идеята наистина е много добра. Ако някои от вас дойде в Хисаря можем да го обсъдим на живо. Във форума имам доста ограничения по нагоре обърках датата и не можах да я поправя. Не мога да получавам информация и кой колега от кой град е.
                    При всички случай е хубаво да има достатъчно време да се организират повече хора.
                    Ще се радвам много на среща CR-V

Коментар

Първоначално публикуван от torbarov Преглед на мнение
                      Идеята наистина е много добра. Ако някои от вас дойде в Хисаря можем да го обсъдим на живо. Във форума имам доста ограничения по нагоре обърках датата и не можах да я поправя. Не мога да получавам информация и кой колега от кой град е.
                      При всички случай е хубаво да има достатъчно време да се организират повече хора.
                      Ще се радвам много на среща CR-V
                      Не се коси-така са го измислили платилите за акаунт сайта,първо за защита и второ да имаш интерес да влизаш-като натрупаш малко повече мнения около 20-50 ще се намести всичко иначе представяш ли си ако нямаше това ограничение какво щеше да стане,който влезне бум,мнение,тема,спам,въпрос,нелоялна реклама,хост и т.н и т.н.хем хората ще се побъркат,хем и на нас няма да ни е добре заринати от инфо,а относно информацията кой от къде е няма как да я получиш ако не са си я написали в личните данни,така че модераторите не са виновни за това.Поработи из темите,ще стане-аз ще гледам да мина през Калояново на 25 юни.Дано се засечем.
                      имах и Toyota Rav 4 2006g.
                      Mitsubishi Lancer 2008g.
                      Honda CR-V 1998г.
                      Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Тези CR-V присъстваха на срещата

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:NS.jpg
Прегледи:1
Размер:81.1 КБ
ID:5287582

Коментар

Качвайте още снимки ако имате! Поздрави!

Коментар

Pavle,какво става? Ще има ли среща в Старосел и кога? Няма време....

Коментар

Аиде бе хора и за съм мераклия!!!
                              Въображението е по важно от знанието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X