На 25 май ще се проведе Национална среща Хонда на писта Дракон в Калояново. Миналата година имаше само две CR-V което е обяснимо като се има предвид предназначението на нашите коли, но мисля че като представители на Хонда ще ни бъде интересно. Ще се нощува в хотел Аугуста в град Хисаря. Миля че условията ще бъдат много добри и ще си изкараме добре. Ще подкрепим и марката. Повече информация за НС 2011 има в форума на Хонда.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НС 2011
Свий
X
-
От: НС 2011
Първоначално публикуван от torbarov Преглед на мнениеНа 25 май ще се проведе Национална среща Хонда на писта Дракон в Калояново. Миналата година имаше само две CR-V което е обяснимо като се има предвид предназначението на нашите коли, но мисля че като представители на Хонда ще ни бъде интересно. Ще се нощува в хотел Аугуста в град Хисаря. Миля че условията ще бъдат много добри и ще си изкараме добре. Ще подкрепим и марката. Повече информация за НС 2011 има в форума на Хонда.
-
абре кога ще има национална среща CR-V , е сигурно ще сме 5 коли ама.....Последно редактирано от zero; 01-06-11, 19:15.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
Хубаво ще бъде да има такава среща но е трудно осъществима. За това може да се използува срещата на Хонда. Не е задължително да се спи на хотел който е 30 лв. Може на палатка за 5 лв. Може и да не се спи. Входа за пистата ще е 10 лв. Най-евтиният вариант е на срещи по градове. Аз съм от Варна.
Коментар
-
Зеро,от да няма бе!Това е идея,аз предлагам/никой не е длъжен да се съобразява с мнението ми/сериозен съм и държа на сериозни коментари.Та!Предлагам да е някъде в централна България за да се пътува горе доло по еднакви километри за всеки,Конкретно предложението ми е "Винарната в Село Старосел община Хисар"-Мога да организирам спането,спа,ма,външен басеин,посещение на тракийския комплекс и и и най -важното лека проба на автомобилите по трасе извън пътя-по желание с кал,без кал,с трева без трева,с река без река-месноста предлага богат избор,но ако трябва и ще подготвя такова трасе с трактора и греблото.Може и посещение на гр.Хисар на 19 км от Старосел,може и до пистата в Калояново-на 20 км. от Старосел посока Пловдив и после магистрала Тракия и кой от къде.Мога да осигоря нужната отстъпка и за да съм точен ще го почерня-давайте сега предложения за дата и до какви пари сте склонни да разходите за една такава сбирка-моята оферта е 70 лв двойната стая със закуска,спа,ма басейн,сауна мауна и т.н.-35 лв. на човек,ако се съберем хора-осигурявам,чевермето.Пристигане в събота примерно 11-12 часа,настаняване до 14,00 часа,обяд,опознаване до 17,00 часа,почивка до 18,00 часа,трасе и разходка до 21,00 часа-вечеря,22,00 часа диджей-до...В неделя сутрин закуска,посещение на тракиската гробница,11,12 часа сдаване на стаите,размяна на списък с учасници и телефони-Довиждане! Ако Ви устройва-пишете,може и на лични!
имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
-
Браво бре Павлее, тва ще да е първата Цр-В среща е бати, аз съм ЗА!!! ся остава да навия двамата Варненци Вальо и Деян те също са чести в форума. Наиш ко , я вземи тва си го копни пусни като нова тема. така ще го видят всички и ще изкажат мнение. Инак като цяло предложението е мн. добро мястото е еднакво за наи отдаличените места на Бг, само ще добавя че може би мераклиите от далече да не им се идва само за събота вечер а от петък, инак ще стане гъз път да види. Но тва едва ли е проблемКоито иска идва от петък аз също съм с мерак за две нощувки, така ще има време за всичко
да си пиина кафенцето събота сабалян и да чакам новите "гости" Предлагам дата обаче да не е много скоро, сефте се прави такава среща не сме много , нека да има време да се поразчуе да се поразберем и да се видим аджеба кои ще са сериозните. А пък и сега летния сезон е отпускарски и всеки вече е намислил нещо за някои дати. За тва предлагам това да е наи рано след 1 ви септември някъде и по на там, но не по късно от 10 октомври че после става кофти,
хаиде пускаи нова тема да видим кви ще са коментарите. Колко трябва да се съберем за чевермето
Колко е базата на тва хотелче, има ли интернет страница да я сложиш и нея или снимки ала бала .
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
Идеята наистина е много добра. Ако някои от вас дойде в Хисаря можем да го обсъдим на живо. Във форума имам доста ограничения по нагоре обърках датата и не можах да я поправя. Не мога да получавам информация и кой колега от кой град е.
При всички случай е хубаво да има достатъчно време да се организират повече хора.
Ще се радвам много на среща CR-V
Коментар
-
Първоначално публикуван от torbarov Преглед на мнениеИдеята наистина е много добра. Ако някои от вас дойде в Хисаря можем да го обсъдим на живо. Във форума имам доста ограничения по нагоре обърках датата и не можах да я поправя. Не мога да получавам информация и кой колега от кой град е.
При всички случай е хубаво да има достатъчно време да се организират повече хора.
Ще се радвам много на среща CR-Vимах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар