Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задна емблема-бегала!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задна емблема-бегала!

Здравейте колеги, снощи някой ........ решил да ми свали емлемата отзад и да си я ............ някъде. Та въпросът ми е ако някой му се е налагало откъде да си търся някакъв копромисен вариант щото оригинална за 43 лв. / представителство на Хонда/ няма да сложа и пак да я търся. В и-бей ема някви варианти по 15$ обаче с доставкате ше стане същото май. Става въпрос за H-то само.
    "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

От: Задна емблема-бегала!

Здравей колега . И на мен ми гепиха задната емблема . Нямаше как и се бръкнах за 43 лева . Прерових навсякъде но никъде не открих по евтин вариант.

Коментар

здравейте!
      пробвахте ли да намерите това, което ви е необходимо от някое ЦРВ в някоя морга. друг вариант -в магазинчетата за автоаксесоари продват пластмасови емблеми и отделни букви. монтират се с двойно залепващо. аз си сложих два такива надписа (само че 4 RW) и още си седят. а като се напръскат предварително с безцветен лак, не се изтрива лъскавото им покритие при миене на колата.
      успех!
      C-RV= CHROM -VANADIUM BY HONDA

Коментар

Да ви имам проблемите...

Извинявам се за спама...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Весела тема!

И аз се извинявам!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X