Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Индикатора за ABS стои постоянно включен?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Индикатора за ABS стои постоянно включен?

Здравейте,
    Проблема е, че от известно време индикатора за ABS стои постоянно включен. Общо взето всичко стана след един огромен порой, когато светна в движение. След това понякога светваше и след известно време изгасяше отново, но от известно време си свети постоянно и по мои наблюдения и ABS не се задейства, когато индикатора е включен.
    Някой имал ли е подобрен проблем?

От: Индикатора за ABS стои постоянно включен?

Отиди в някой сервиз да минеш диагностика.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Нещо се е скапало по АБС системата. Може да е от всичко, датчик, прекъснат кабел, лоша връзка, скапан модул, понакога и разпит лагер и мека или различна гума са причина. Тествайте системата и диагностиката не свършва с прочитането на грешката, а с откриването на действителният проблем, двете често нямат нищо общо.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не съм казал да се ограничи до диагностиката, но се започва оттам, а не от питане дали някой не е имал подобен проблем, защото това ще доведе до въртене и проверяване на десетки възможни решения. Има голяма вероятност диагностиката да ги насочи към проблема, да не кажа, че може директно да го посочи. Бърза е и не е скъпа.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Залагам на датчик!
          Но кое си требе оно си сака - диагностика!
          Ама може и да се хвърли предварително един поглед за откъснат или изваден кабел!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Принципно "майстор" я гледа за прекъснат/оголен кабел и нищо не намери.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X