Здравейте колеги, хубаво временце се отваря идеално за пикник със семейните ЦРВ-та! Време е да раздвижим масите в багажника!
Един въпрос към негазифицираните ЦРВ-та. Слагал ли е някой в легена под масичката лед и бири и колко време изтрайва леда. Като гледам под легена има вата и може би ще изолира, ама по добре някой да каже дето е пробвал.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На пикник с ЦРВ
Свий
X
-
От: На пикник с ЦРВ
Има ги на доста места колега, в метро поне два вида съм виждал обаче аз не искам да губя място в багажника, че трябва и бебешка количка и столове към масата да качвам а пък от Хонда са забравили да помислят за столовете. Ще им пиша в най скоро време.
"Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
Дори и да не спомогнеш за бързото ръждясване, как ще източиш водата от разтопения лед после и как ще предотвратиш разливането и по черните пътища? Лятото леда ще се разтопи преди да си стигнал до мястото за пикник.Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнениеЗдравейте колеги, хубаво временце се отваря идеално за пикник със семейните ЦРВ-та! Време е да раздвижим масите в багажника!
Един въпрос към негазифицираните ЦРВ-та. Слагал ли е някой в легена под масичката лед и бири и колко време изтрайва леда. Като гледам под легена има вата и може би ще изолира, ама по добре някой да каже дето е пробвал.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Аз имам такава чанта, ама незнам от къде е взимана, че ми е подарък. Но не съм я ползвал включена на 12V, ама като гледам отгоре има два вентилатора и .... май нищо друго, та и така да си седи без да го духаПървоначално публикуван от Ivo_Koynov Преглед на мнениеАбе те хората са сложили отзад в багажника 12V куплунг за захранване (запалка). Та си мисля в тази връзка - някой да виждал да се продават хладилни чанти с 12V захранване ?
Кеф ти студена бира колкото дълго време искаш така 
няма да е голяма разликата.
Но пак казвам, не съм я ползвал и незнам дали Е и колко Е по-добре.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
повечето такива чанти са с елемент на Пелтие и черпат ток около 60 80W + още 20 за вентилатора и вече си емаш к онсуматор калкота забравени къси светлини. предназначени са да поддържат вече охладена бира и продукти но немогат да охладят топли такива за каратко време. то и няма нужда. след като си отишъл на пикника ще ги вадиш за консумиране и чантата си я изключваш.Honda CR-V I 2000 г.
0 осем 96 осем три 3 сто и 10
Коментар
-
Що да спомогна в ръждясваненото колега, легена е супер плътен и голям и се вади точно за 30 секунди. и се изсипва а и ако не го пълня догоре с леда а само около кенчетата бира не виждам как ше прелее. Но за да не говорим излишно пробата ще е от мен скоро и ще Ви съобщя резултата! Аз имам предвид за пътувания най много 40-50мин. преди наздравето!Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеДори и да не спомогнеш за бързото ръждясване, как ще източиш водата от разтопения лед после и как ще предотвратиш разливането и по черните пътища? Лятото леда ще се разтопи преди да си стигнал до мястото за пикник.
"Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
Няма нужда да пробваш-личен опит,просто късно видях темата още ме е яд на тези от сервиза за техническия преглед,дето замалко да ми строшат колата-та на темата-това лято 2010г.можеш да го погледнеш на картата от гр.Хисар до винарната в село Старосел-25 км грубо.На мойта съм и монтирал термометър ,та ваншна температура 35,2 градуса-в легена найлонова тънка торбичка с лед за вързана и изстудени бутилка литровица узо и минерална вода и една двулитрова кола-те изстудени от хладилник-плюс 20 пласмасови чаши-това всичко отдоло,във въпросния леген,не за друго просто вътре в колата имаше хладилна чанта с мастика пещера и двулитрови бири шуменска,трябваше да си скрия Пломарито за нас,а мастиката за общата трапеза,онези бастуни и лед бях убеден че нямаха и така и си беше и от игоизъм и него скрих отдоло.25 км каране на климатик,не зная дали има значение,там пристигам в 15,30 часа най голяма жега,колата на сянка под дърветата-дъбове и забравих за узото и леда....Тръгване обратно 22,30 часа-25 км и пред къщи разтоварвам и се сещам-отварям-леда стопен всичкия нацяло,НО факт узото и колата студени само мин. вода беше по топла.На теб оставям да прецениш за какво става легена,но-о-о-о узото вече го няма!Описах всичко защото е от патило.Успех и преценявайте!Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнениеЩо да спомогна в ръждясваненото колега, легена е супер плътен и голям и се вади точно за 30 секунди. и се изсипва а и ако не го пълня догоре с леда а само около кенчетата бира не виждам как ше прелее. Но за да не говорим излишно пробата ще е от мен скоро и ще Ви съобщя резултата! Аз имам предвид за пътувания най много 40-50мин. преди наздравето!
имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
-
Вентилатопра е далече от 20 вата. По-скоро около 2-3. Аз имам чанта с пелтие. Става да поддържа температура. За пхлаждане не става. Трябва да работи поне цял ден за да охлади биричката в състояние, годно за консумация. Проблема се решава лесно с няколко пълни с вода плоски пластмасови контейнера, специално правени за целта, сложени един ден предварително в камерата на домашния хладилник. Така ще си имате студени питейни субстанции през целия ден, без течове и разправии.Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнениеповечето такива чанти са с елемент на Пелтие и черпат ток около 60 80W + още 20 за вентилатора и вече си емаш к онсуматор калкота забравени къси светлини. предназначени са да поддържат вече охладена бира и продукти но немогат да охладят топли такива за каратко време. то и няма нужда. след като си отишъл на пикника ще ги вадиш за консумиране и чантата си я изключваш.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар