Колеги,някой преработвал ли е /повдигал/ малкото гърне,без да се нарушава работата и шума на автомобила?Клиренса на Хондата е доста добър,но това гърне виси доста и когато карам по черни пътища с по-дълбок коловоз,се страхувам да не го ударя и дори по-лошо да го скъсам.Дали има възможност за качествена преработка?Благодаря!

!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малкото гърне на ауспуховата система
Свий
X
-
От: Малкото гърне на ауспуховата система
и аз си мислех нещо подобно. проблема е там че, освен ниско разположеното гърне, тръбата която минава под кърдана също е уязвим. мислех си да изрежа кривката и тръбата от малкото гърне да продължи назад и след диференциала да завие към задното гърне.ако се огледа внимателно ще се намери решение но трябва и на майстора да му се занимава да реже и преправя.Honda CR-V I 2000 г.
0 осем 96 осем три 3 сто и 10
-
От: Малкото гърне на ауспуховата система
Здравейте колеги и Ч.Н.Г! Аз си мисля че ако проблема с по малкия клиренс идва от средното гърне то може би варианта е то да се смени с плоско такова. Иначе това цилиндричното ако имаше възможност да се монтира другаде по- нависоко от Хонда не биха пропуснали да го направят."Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар