Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малкото гърне на ауспуховата система

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малкото гърне на ауспуховата система

Колеги,някой преработвал ли е /повдигал/ малкото гърне,без да се нарушава работата и шума на автомобила?Клиренса на Хондата е доста добър,но това гърне виси доста и когато карам по черни пътища с по-дълбок коловоз,се страхувам да не го ударя и дори по-лошо да го скъсам.Дали има възможност за качествена преработка?Благодаря!!!!

От: Малкото гърне на ауспуховата система

и аз си мислех нещо подобно. проблема е там че, освен ниско разположеното гърне, тръбата която минава под кърдана също е уязвим. мислех си да изрежа кривката и тръбата от малкото гърне да продължи назад и след диференциала да завие към задното гърне.ако се огледа внимателно ще се намери решение но трябва и на майстора да му се занимава да реже и преправя.
    Honda CR-V I 2000 г.
    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

И аз съм се замислил над тоя проблем, но нямам подходящ майстор който да се занимава, а аз нямам СО за да си го направя сам.
      -------Honda CR-V 128к.с.--------
      "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Чакам да видя вашите решения на проблема, ако Ви изпреваря ще снимам и ще се похваля.

Коментар

Здравейте колеги и Ч.Н.Г! Аз си мисля че ако проблема с по малкия клиренс идва от средното гърне то може би варианта е то да се смени с плоско такова. Иначе това цилиндричното ако имаше възможност да се монтира другаде по- нависоко от Хонда не биха пропуснали да го направят.
          "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

А някой пробвал ли е просто да го махне?
            Vitara 2.0 V6
            Honda CRV (Gen 1)
            Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
            ВАЗ 2131

Коментар

За тези от София - Може да отидете в сервиз - ЕМ комплект. Там извиват тръби,слагат свалят гърнета и въобще каквото искате срещу съответното заплащане разбира се.
              Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
              ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X