Обява

Свий
Няма добавени обяви.

масло за хидравлика на CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• масло за хидравлика на CR-V

здравейте от мен и весела коледа. някой от вас доливал ли е хидравлично масло в казанчето на хидравликата и какво е налял. според Хонда трябва да е PSF но като заместител можело и ATF декстрон II. въпроса ми е да си поръчам ли с куриер от бултрако или може и от магазин за масла да си взема друго за хидравлика. по принцип колата си завива без усилие но забелязах, че нивото в казанчето е 10мм. под минимума.
    Honda CR-V I 2000 г.
    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

От: масло за хидравлика на CR-V

Здравейте, аз лично сам го сменял, на всяка от колата си изцяло, но винаги с оригинално, не мога да кажа за друго, и съвети не давам никому, всеки сам избира, не посмях да сложа заместител при положение, че има оригинално, не си струват експериментите.

Коментар

Ако ще го сменяш на 10 000км да разбере човек защо мислиш за заместител. Ама при положение, че най-вероятно повече няма да долееш, освен ако няма теч - спестяваш бирата за 1-2-3 вечери и си вземаш Honda PSF.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Купи си оригинално, и недей да експериментираш, рейката ти е шола, най доброто което съществува, а и колегата ти е казал колко ще спестиш, аз не рискувам.

Коментар

Re: масло за хидравлика на CR-V

ок взимам си хонда, мерси
          Honda CR-V I 2000 г.
          0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X