От: Зимни въпроси за CR-V
A ремъка от кога е че не си го сменил ?
A ремъка от кога е че не си го сменил ?
то и аз моя не съм сменил от как го взех ама лично отварях капаците да проверя пича дали ме лъжи че е сменен, на него си пише Хонда и си личи че е нов, мани тва ами за още по сигурно отидох в сервиза на Хонда в пловдив щото стария собственик там я обслужвал да питам аджеба кога е сменян тоя ремък и там ми потвърдиха също че е на 4 месеца. Та сега ми е на 2 год или на около 17000 км. Та ако ти нямаш такава информация наи малкото трябва да го погледнеш на къв хал е ремък, как му е гърбината дали е протрита и как му са зъбните, имали напукване между тях и тем подобни признаци, макар че ремъка и да е Ок ако ролката е сдала багажа ремъка си заминава за нула време. А този ремък за 90 лв с ролката дето разправя колегата е толкова японски колкото и аз съм японец
Обче тои маи говори за някои от пистовите ремъци не за ангренажния
Тъи че те съветвам в наи скоро време да си смениш тоя ремък за да не ти смени тои клапаните
виждал съм на автосалон ремъка на една ланча либра , леко отместих капачето и се скива гърба му, целия през 1 см. нацепен, оня вика -"да ти я запаля ли", викам сакън недеи че може да и е за последно) Ролката може чак ако свалиш ремъка а това си е един ден работа, а то свалиш ли го по добре си смени всичко да ти е мирна главата за няколко години на пред. Щото те ремък може да са сменяли ама ролка да са решили че ще кара още, и утре кат се преебе и вземе да затяга и да жули ремъка по гърба му и за 200 км може да му види сметката. както казах ремък се къса наи вече от блокирала или затягаща ролка. Е на при мене сменили ремък и ролка ама помпа не пипнали па тя се върти от ангренажа и тая зима прокапва чат пат и ся чакам да се стопли че са отделя 1 ден да я сменя щото е забита у на японецо гъзо, и тряя разкча всичко барабар с ангренажа че да стигна до нея, пуууу хич не ми се занимава ама и 100 лева и вяра на мастори кат нямам така е

Пък после ще си поприказваме за обтягането на ремъка да не си объркал там нещо че да свири сега.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар