Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Онлайн магазини за Хонда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Онлайн магазини за Хонда

Пазарувал ли е някой по интернет и дали е доволен от ка1ество,бързина,коректност.Нека всеки да сподели сайта от който е пазарувал!
    Някой знае ли как е на английски тампон за заден мост?

От: Онлайн магазини за Хонда

За тези тампони ли питаш?
    http://www.hondapartsdeals.com/hpa_parts_list.php?vin=&Label[ProductID]=CR-V&Label[YearID]=1999&Label[DoorID]=5&Label[GradeID]=LX+%284WD%29&Label[AreaID]=KA&Label[TransmissionID]=5MT&Label[SectionID]=CHASSIS&Label[IllustrationGroupID]=REAR+CROSS+BEAM&ProductID=7&YearID=17&DoorID=3&GradeID=387&AreaID=2&TransmissionID=3&SectionID=6&IllustrationGroupID=2333

Нещо не може да го проследи линка. Влез на саита

http://www.hondapartsdeals.com

избери си модела на колата после CHASSIS и после REAR CROSS BEAM и виж това ли търсиш.
    Последно редактирано от Deian_g; 06-12-10, 21:33.

Коментар

Как да разбера модела на колата?Дали е EX или LX?Сега като гледам книжката на колата,виждам ,че алармата е оригинална.Дали ще може да се намери и второ дистанционно?А също така едното копче на алармата е за отваряне на багажника,но не действа или има някакъв особен начин на задействане?

Коментар

само го натискаш и задното стъкло се отключва като с бутона под волана. погледни като натискаш бутона на дистанчионното за багажника дали свети диодчето над бутона за заключване. може да е от батерия на дистанционното.
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

аз пазарувам от ebay и съм доволен,въздушен филтър-13$

Коментар

Re: Онлайн магазини за Хонда

въздушния филтър в косер беше 13 лв.
            Honda CR-V I 2000 г.
            0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

точно в Косера пък ми поискаха 60лв за филтър за купето и го купих от ebay за 20 долара с транспорта.

Коментар

Скоро ми купиха филтър за купето от Косер, не помня но беше около 15-тина лева. Нещо са се объркали при теб.

Коментар

Колеги ако са оригинали давайте по 13 или 20 долара,но ако не са кофти,незная дали филтъра на купето и този на климатика са едни и същи но в първия магазин за японскичасти в София говоря за този на климатика струва 20 лв.немски поне така пише на всякъде по него,смених си го пасва идеално и вече 6 месеца без проблем работи и пази! Успех.
                  имах и Toyota Rav 4 2006g.
                  Mitsubishi Lancer 2008g.
                  Honda CR-V 1998г.
                  Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Аз доста части вземам от евро 07. Имат добро сайтче, а и цените има са от най-ниските.
                    Варелчо RX4 от септ'2000г. с 1.9 dCi, F9Q740 мотор ..
                    ..а мене си ме влече от малък гората, да бродя със старо желязо из нея

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X