Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отново в клуба
Свий
X
-
От: Отново в клуба
Ами междукое старо имаш предвид.преди две години имах црв от първата генерация 147к.с. Наблюдение имам и от модела преди фейслифта 2007-2010 който го имаме в семейството и сега си купих фейслифта. Сравнение между първия и последния модел не може да има , много е голяма разликата в комфорта пътно поведение интериор и т.н., А между 2008г и 2010 разликата е основно в окачванетоGrand Vitara 2005g- за работа
Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
Lexus RX200t -2016г.-евридейката
Коментар
-
Първоначално публикуван от damianskiА между 2008г и 2010 разликата е основно в окачванетоVitara 2.0 V6
Honda CRV (Gen 1)
Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
ВАЗ 2131
Коментар
-
за двигателя , така е , но не усещам разлика тъй като предната е ръчка а сега автомат и ми се струва че вървяр еднакво.
Разхода е малко височък за сега , но се надявам да намалее , за градскоавтомат ми дава 10.3 а ръчката за 60000км има среден разход 6.8л/100км което е супер за такъв автомобил , може би само бмв имат такъв малък разходGrand Vitara 2005g- за работа
Коментар
-
Първоначално публикуван от damianskiРазхода е малко височък за сега , но се надявам да намалее , за градскоавтомат ми дава 10.3 а ръчката за 60000км има среден разход 6.8л/100км което е супер за такъв автомобил , може би само бмв имат такъв малък разход
Иначе, 10/100 градско за автоматик си е супер. По спецификация Хонда го дават 9.5 - един литър и половина повече от ръчката. Не усещаш повече ускорение при I-DTEC според мен заради липса на променлива геометрия на турбината. I-DTEC го докарва от по-висока степен на сгъстяване. С една дума турбината при предните Хонди е по-динамична и развърта някак си по-бързо двигателя.
От гледна точка на шума, мислиш ли, че фейслифтовото ЦРВ е по-тихо?Vitara 2.0 V6
Honda CRV (Gen 1)
Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
ВАЗ 2131
Коментар
-
Да ти кажа не се бях замислял досега за шумаи след днешната проба установих че разлика наистина има, I-ctdi е по шумен и някак си по-отчетливо трака, а при и-дтека шума е доста мек.При висока скорост предната е по-шумна ,но това го отдавам на стъкления покрив заради който и не си взех екзекютив, дразня се от шума на въздуха, та заради това прежалих ксенона и ел седалката.Вече съм на 1200км от които само 90извънградско, разход 10.3 като не я жаля много , карам си нормално.
Чудя се дали да слагам зимни гуми, дадоха я с някакви дънлопки м+с. Някой да знае колко струват едни джанти стоманени 16-ки или 17-ки за хондата и има ли разлика със предните модели.Старата я карахме със заводските гуми два сезона зиме и лете , но в снега не съм я карал много , тогава бях с гранд витара със яки гуми и съм като пътна помощGrand Vitara 2005g- за работа
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар