Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново в клуба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отново в клуба

След кратки забежки по други марки спомена от първото ми црв неме остави и ето ме отново но този път с ново
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:showroom_004_6ab2c_25955835.jpg
Прегледи:1
Размер:3.0 КБ
ID:5907327Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23112010127_1f71e_25955705.jpg
Размер:56.6 КБ
ID:5907328Натиснете снимката за да я уголемите

Име:showroom_005_e658c_25955837.jpg
Размер:45.7 КБ
ID:5907329
    дизел , автоматик, перфектна е просто
    Grand Vitara 2005g- за работа
    Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
    Lexus RX200t -2016г.-евридейката

От: Отново в клуба

Цудо, цудо, както се казва Честито и много безаварийни!
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

уууууууууу страхотно е, да ти е честито. Много положителни емоции да ти донесе.
      -------Honda CR-V 128к.с.--------
      "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Поздравления и безаварийно! Какви са ти наблюденията между старото и новото ЦРВ?

Коментар

Супер е колицата колега.....със здраве да си е куландрисваш

Коментар

Ами междукое старо имаш предвид.преди две години имах црв от първата генерация 147к.с. Наблюдение имам и от модела преди фейслифта 2007-2010 който го имаме в семейството и сега си купих фейслифта. Сравнение между първия и последния модел не може да има , много е голяма разликата в комфорта пътно поведение интериор и т.н., А между 2008г и 2010 разликата е основно в окачването

Коментар

Честито и много безаварийни.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Първоначално публикуван от damianski
                А между 2008г и 2010 разликата е основно в окачването
                Освен окачването, двигателят е новият дизел на Хонда - I-DTEC. Преди това е I-CTDI, тоест имаш си едни 10 коня повече ... Аудио уредбата вече е със стандартни размери и можеш да я смениш доста лесно в бъдеще. Честито и много да те радва колицата! Цвета си го избрал доста добър.
                Vitara 2.0 V6
                Honda CRV (Gen 1)
                Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                ВАЗ 2131

Коментар

за двигателя , така е , но не усещам разлика тъй като предната е ръчка а сега автомат и ми се струва че вървяр еднакво.
                  Разхода е малко височък за сега , но се надявам да намалее , за градскоавтомат ми дава 10.3 а ръчката за 60000км има среден разход 6.8л/100км което е супер за такъв автомобил , може би само бмв имат такъв малък разход

Коментар

Първоначално публикуван от damianski
                    Разхода е малко височък за сега , но се надявам да намалее , за градскоавтомат ми дава 10.3 а ръчката за 60000км има среден разход 6.8л/100км което е супер за такъв автомобил , може би само бмв имат такъв малък разход
                    Фирменото ЦРВ 2.2 I-CTDI ръчка е също на 60 000 км. Средният разход дотук по борд компютър е 6.5, но го караме предимно извънградско.

Иначе, 10/100 градско за автоматик си е супер. По спецификация Хонда го дават 9.5 - един литър и половина повече от ръчката. Не усещаш повече ускорение при I-DTEC според мен заради липса на променлива геометрия на турбината. I-DTEC го докарва от по-висока степен на сгъстяване. С една дума турбината при предните Хонди е по-динамична и развърта някак си по-бързо двигателя.

От гледна точка на шума, мислиш ли, че фейслифтовото ЦРВ е по-тихо?
                    Vitara 2.0 V6
                    Honda CRV (Gen 1)
                    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                    ВАЗ 2131

Коментар

Да ти кажа не се бях замислял досега за шумаи след днешната проба установих че разлика наистина има, I-ctdi е по шумен и някак си по-отчетливо трака, а при и-дтека шума е доста мек.При висока скорост предната е по-шумна ,но това го отдавам на стъкления покрив заради който и не си взех екзекютив, дразня се от шума на въздуха, та заради това прежалих ксенона и ел седалката.Вече съм на 1200км от които само 90извънградско, разход 10.3 като не я жаля много , карам си нормално.
                      Чудя се дали да слагам зимни гуми, дадоха я с някакви дънлопки м+с. Някой да знае колко струват едни джанти стоманени 16-ки или 17-ки за хондата и има ли разлика със предните модели.Старата я карахме със заводските гуми два сезона зиме и лете , но в снега не съм я карал много , тогава бях с гранд витара със яки гуми и съм като пътна помощ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X