Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Багажник за велосипеди - CR-V

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Багажник за велосипеди - CR-V

    Колеги, слагал ли е някой от вас заден багажник за велосипеди на CR-V? Тези за резервната гума не ми вършат работа, защото са само за два велосипеда, а аз трябва да сложа три. Навсякъде, където питах багажниците са пакетирани и не мога да пробвам, а и са ми необходими отзиви за експлоатацията. Видях веднъж на една зелена CR-V такъв, но беше на светофар и не успях да го огледам добре, защото човека мина на предишния транш.

  • #2
    От: Багажник за велосипеди - CR-V

    ЦРВ-то, което купих, имаше такъв багажник дето се слага на рейките на покрива и за него може да се закачат няколко колелета. Разкачих го и го метнах в мазата, че при каране на отворен прозорец след 90 км/ч почваше много да свисти от вятъра. Със сигурност може да си намериш лесно такъв от Метро, Практикер ...
    Vitara 2.0 V6
    Honda CRV (Gen 1)
    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
    ВАЗ 2131

    Коментар


    • #3
      Re: От: Багажник за велосипеди - CR-V

      Ако не ти се дават пари за велосипед... отново бих те насочил към специализираните веломагазини (продуктите в веригите "магазини за всичко" далеч не са най-добрият избор). Там ще ти предложат най-добрият избор за теб - да цената е малко по-различна (80-160лв) но поне няма да ги мислиш велосипедите.

      На горната граница можеш да намериш багажник за теглич, ако автомобилат е оборудван с такъв, за 4 велосипеда или за 10-15лв надолу същият но само за 3. В долната граница можеш да намериш багажници за 3 велосипеда. които се захващат високо за вратата. Тези може да са малко терсене за монтаж, за това си струва да се провери преди покупката.

      Ако автомобила има теглич това е доста универсално решение и доста здраво, ако не -> струва си да се огледа по-внимателно как може да се захване багажника и кой ще е най-подходящият за целта.

      Алтернативи има доста - само трябва да се потърси. Струва си да се дадат малко повечко пари защото при един по-евтин багажник има опасност да загубите доста пари (под формата на велосипед(и) и евентуално да станете причина за тежко ПТП.

      Ако има каквито и да е съмнения за здравината/захвата най-добре да се насочите към 3 горни багажника (хем ще е достъпем багажника на автомобила) но разхода ще се покачи.

      Аз лично ползвах:
      Peruzzo Universal 320


      С по-тежък велосипед от разчетеното за продукта без никакви проблеми. Евтините напречни релси, на които беше хванат той обаче поддадоха и багажника подпря тавана на автомобила. Въпреки това с хубави релси е един удобен и сигурен варянт - това като алтернатива в случай, че не намерите подходящ багажник за отзад. Цената на този варира около 40лв и е за един велосипед до 15кг за горен монтаж. 3 биха излезнали 120лв, но е доста вероятно да направят отстъпка в магазините за количеството.
      Една мравка може да носи 10 пъти теглото си.
      Един велосипед също.

      Коментар


      • #4
        От: Багажник за велосипеди - CR-V

        Благодаря за отговорите. Всъщност точно в специализираните магазини търсих - веломания и други подобни, но никъде нямаха разопаковани багажници, които да изпробвам, за да видя дали ще се сместят до резервната гума. Теглич нямам и не ми трябва, защото няма какво да тегля (тя хондичката бездруго е с доста скромни възможности в това отношение), а за три велосипеда на покрива ще трябва да се катеря на нещо - височко ми е. Освен това тези, които се хващат за задната врата са удобни, защото се слагат и се свалят за няколко минути, а аз така или иначе ще го ползвам само в почивните дни. Затова се интересувам конкретно от този тип.

        Коментар


        • #5
          От: Багажник за велосипеди - CR-V

          Аз преди време гледах тези на туле за резервната гума. Мисля имаха за 3 колелета но бяха цифра. В края на краищата смретнахме един по наш проект и стана доста добре. Имам и един за лека кола купешки. Мога да пробвам утре как ще е и да снимам.

          Коментар


          • #6
            От: Багажник за велосипеди - CR-V

            http://www.bikescenter-bg.com/index....roduct_cat=161. Виж и тук

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X