Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Английски фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Английски фарове

Здравейте колеги, още преди да съм се нарадвал на колицата и изникна проблем при регистрацията в Бургас с Английските фарове, които не ставали за нашите пътища било с лепенки или без и единствения изход е смяна. Явно нещата се позатягат напоследък тъй като колата я взех с българска регистрация само че от друг град с въпросните лепенки и казаха че няма вариант за реглаж тъй като рефлекторите са други. Както и да е:
    1. Вариант 1- нови фарове, гледах в Drive.bg- 130лв единия
    2. Вариант две ходене по автоморги и търсене втора употреба, ама като знам че има доста англичанки как ще позная кой фар е за ляво движение.
    3. Вариант 3 отнякъде взимам леви фарове минавам в кат и после връщам английските. Този вариант малко рискован тъй като ще започват проверки на фаровете на пътя и ако те хванат лошо.
    Дайте някой съвет колеги някой ако му се намират два светещи фара за лява дирекция да свирка. /в краен случай срещу наем/
    "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

От: Проблем с Английски фарове

Колега,намери някой познат,дай му 20 кинта и работата е наред. Ти да не си паднал от Луната.Навсякъде е корупция,а ти се правиш на интересен. След това на пътя да не мислиш,че някой ще ти гледа фаровете. Аз си карам вече 1 година така.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
      Колега,намери някой познат,дай му 20 кинта и работата е наред. Ти да не си паднал от Луната.Навсякъде е корупция,а ти се правиш на интересен. След това на пътя да не мислиш,че някой ще ти гледа фаровете. Аз си карам вече 1 година така.
      Лошо Седларов, лошо! А аз се чудех кой ме залепява!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Лошо Седларов, лошо! А аз се чудех кой ме залепява!
        Някой с нерегулирани фарове Пенчо.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
          Някой с нерегулирани фарове Пенчо.
          Ти как ги регулира?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Ти как ги регулира?
            Ванката ми ги регулира и до сега никой не ми е присветвал за това,че е заслепен освен ако не забравя да сменя от дълги на къси по навреме.

Коментар

Ем как с дваисетолевка, той ти го е написал човека. То да бяха проблема само фаровете, ако ще я караш в гората хубаво ама за пътя си малко опасно не, че няма и по опасни с нормална седалка.

Коментар

В Стара Загора има един сервиз където ги лепят тези лепенки и регулират фаровете,издават документ който в КАТ го признават и всичко е ОК.Само ,че цената им е солена 54 лв.при цена на лепенките 6 паунда на острова.Десните фарове се различават по това ,че на тях има лепенка "RHD".Преди месец и половина регистрирах джипа проблем нямаше.

Коментар

Смени си само левия.че да не вадиш очите на хората.
                  Mitsubishi Padjero 2, 2.5
                  тел 0898-31-о8-41

Коментар

Колеги аз малко около темата да се включа (извинете за което ), но ако някой все пак си е сменил английските фарове, или са му изостанали здрави рефлектори от ЦР-В 98-00 бих почерпил за тях. Искам да пробвам нещо и ако стане ще кача снимки .

Коментар

Здрасти колега, аз ги смених фаровете с нови "Маде ин Тайван" и сега си продавам оригиналните английски супер тънко ако някай има интерес да пише.
                      "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Колега драсни ми мейл на sv.cekov@abv.bg с координати и да видим може ли да се спазарим

Коментар

Колеги английските фарове още седят, ако някой му трябват да пише- само сега купувате един получавате-2 и то на цената на тайванския !

Коментар

Здравейте,

Аз сащо имам проблем с регистрация на кола от Англия заради фаровете.
                            Може ли да ми дадете координати на фирмата в Стара Загора, или някоя фирма в Пловдив, която ще ми издаде съртификат за пред КАТ.

Благодаря ви предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от yovraf Преглед на мнение
                              Здравейте,

Аз сащо имам проблем с регистрация на кола от Англия заради фаровете.
                              Може ли да ми дадете координати на фирмата в Стара Загора, или някоя фирма в Пловдив, която ще ми издаде съртификат за пред КАТ.

Благодаря ви предварително!
                              Фирмата в Стара Загора "Ита-Сервиз",естествено намира се до КАТ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X