Здравейте колеги, още преди да съм се нарадвал на колицата и изникна проблем при регистрацията в Бургас с Английските фарове, които не ставали за нашите пътища било с лепенки или без и единствения изход е смяна. Явно нещата се позатягат напоследък тъй като колата я взех с българска регистрация само че от друг град с въпросните лепенки и казаха че няма вариант за реглаж тъй като рефлекторите са други. Както и да е:
1. Вариант 1- нови фарове, гледах в Drive.bg- 130лв единия
2. Вариант две ходене по автоморги и търсене втора употреба, ама като знам че има доста англичанки как ще позная кой фар е за ляво движение.
3. Вариант 3 отнякъде взимам леви фарове минавам в кат и после връщам английските. Този вариант малко рискован тъй като ще започват проверки на фаровете на пътя и ако те хванат лошо.
Дайте някой съвет колеги някой ако му се намират два светещи фара за лява дирекция да свирка.
/в краен случай срещу наем/
1. Вариант 1- нови фарове, гледах в Drive.bg- 130лв единия
2. Вариант две ходене по автоморги и търсене втора употреба, ама като знам че има доста англичанки как ще позная кой фар е за ляво движение.
3. Вариант 3 отнякъде взимам леви фарове минавам в кат и после връщам английските. Този вариант малко рискован тъй като ще започват проверки на фаровете на пътя и ако те хванат лошо.
Дайте някой съвет колеги някой ако му се намират два светещи фара за лява дирекция да свирка.
(извинете за което ), но ако някой все пак си е сменил английските фарове, или са му изостанали здрави рефлектори от ЦР-В 98-00 бих почерпил за тях. Искам да пробвам нещо и ако стане ще кача снимки .
Коментар