Здравейте колеги, още преди да съм се нарадвал на колицата и изникна проблем при регистрацията в Бургас с Английските фарове, които не ставали за нашите пътища било с лепенки или без и единствения изход е смяна. Явно нещата се позатягат напоследък тъй като колата я взех с българска регистрация само че от друг град с въпросните лепенки и казаха че няма вариант за реглаж тъй като рефлекторите са други. Както и да е:
1. Вариант 1- нови фарове, гледах в Drive.bg- 130лв единия
2. Вариант две ходене по автоморги и търсене втора употреба, ама като знам че има доста англичанки как ще позная кой фар е за ляво движение.
3. Вариант 3 отнякъде взимам леви фарове минавам в кат и после връщам английските. Този вариант малко рискован тъй като ще започват проверки на фаровете на пътя и ако те хванат лошо.
Дайте някой съвет колеги някой ако му се намират два светещи фара за лява дирекция да свирка.
/в краен случай срещу наем/
1. Вариант 1- нови фарове, гледах в Drive.bg- 130лв единия
2. Вариант две ходене по автоморги и търсене втора употреба, ама като знам че има доста англичанки как ще позная кой фар е за ляво движение.
3. Вариант 3 отнякъде взимам леви фарове минавам в кат и после връщам английските. Този вариант малко рискован тъй като ще започват проверки на фаровете на пътя и ако те хванат лошо.
Дайте някой съвет колеги някой ако му се намират два светещи фара за лява дирекция да свирка.

Коментар