Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стоп за Honda CRV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стоп за Honda CRV

Колеги търся долен ляв стоп за Honda CRV-1999г /той е и фар за мъгла/.При италианеца няма. Пуснах темата и при "части" , но тук е по-конкретната аудитория. Поздрави и предварително благодаря!

От: Стоп за Honda CRV

Има доста такива хонди из мобилето за части. Проверявал ли си. Аз преди година си търсех релсите за тавана и джанти и имаше доста избор. Другия вариант е да попиташ и представителите на хонда. Купих си няколко дреболиики от тях и бяха на прелични цени /като се сравняват с представителства на други марки/.

Коментар

Представителите ме "заклаха". На Симеон няма. Благодаря за съвета-май ще намеря в Мобилето! Поздрави!

Коментар

Виж в hondabg.com-продава

Коментар

Първоначално публикуван от deian Преглед на мнение
          Колеги търся долен ляв стоп за Honda CRV-1999г /той е и фар за мъгла/.При италианеца няма. Пуснах темата и при "части" , но тук е по-конкретната аудитория. Поздрави и предварително благодаря!
          Гарантирам ти ,че в Дупница из автоморгите има,трябва само да отидеш и питаш,имай предвид,че много от тях публикуват в Мобилето продава на части,така,че ако имаш свободна събота беж,там и почваш да питаш наред,ще ти намерят,цените са според преценката за човека и се пазариш.Имай предвид,че сега за да стигнеш до Дупница се минава през Перник и Радомир и пътя се удължава с 20 км.На връщане не е проблем.Можещ да минеш и през ярема,но има много завой.Ако не намериш,аз ще ходя идната седмица и мога да ти потърся.Повече инфо на лични!!!
          имах и Toyota Rav 4 2006g.
          Mitsubishi Lancer 2008g.
          Honda CR-V 1998г.
          Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X