Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз за Форд Рейнджър в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз за Форд Рейнджър в София?

Колеги препоръчайте ми моля в София човек или читав сервиз който работи с пикапи и джипове. Ако познава Рейнджърите още по-добре. Появи се странно бучене от към ходовата част и търся помощ.
    Благодаря

......де поне кажи коя година и с кой двигател е
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      ......де поне кажи коя година и с кой двигател е
      Рейнджър/ Мазда 2006 3.0 дизел автомат.
      Чува се едно странно бучене и лека вибрация при движение и странното е че изчезва когато завивам надясно. Търся човек с подемник и достатъчно опит да търсим проблема.

Коментар

Е то много сложно за диагностика - лагер на предна главина , вероятно десен...
        Фиат Купе
        Опел Фронтера В
        Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
          Е то много сложно за диагностика - лагер на предна главина , вероятно десен...
          И аз това си мисля но като го вдигна и развъртя колелото не откривам луфтове и се върти свободно.

Коментар

• дядо владо
            дядо владо коментира
            Редактиране на коментар
            На подемник това ако го хванеш значи отдавна е "тотал щета" 🙄 Папкай за да станеш към два тона и да може да въртиш и натоварваш колелото както пикапа 🤣 .........ще коригирам малко "Новатех" - ако при десен завой бученето изчезва е левия лагер ( най-често)☕

Да пичаги прави сте. Аз за това питам къде да отида за да изясня случая. Търся сервиз или човек в София.
          В Сервиза който ползвах до сега не искам да ходя пак защото ми разгониха фамилията. Вдигнаха ми транзита с подемник сложен на праговете и после едвам си отворих вратите.

Коментар

Първоначално публикуван от nordical Преглед на мнение
            Да пичаги прави сте. Аз за това питам къде да отида за да изясня случая. Търся сервиз или човек в София.
            В Сервиза който ползвах до сега не искам да ходя пак защото ми разгониха фамилията. Вдигнаха ми транзита с подемник сложен на праговете и после едвам си отворих вратите.
            Ето тоя пич на тебе, Дядката е в Костинброд, има си му телефона в подписа, звънни му да ти свърши работа, за съвети пари не вземаше до скоро
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Когато завиваш надясно целия товар е отляво и на дясното колело олеква затова спира да ръмжи. Борето / Елементарно Уотсън /

Коментар

• novatech
                novatech коментира
                Редактиране на коментар
                Нали това казах...

• дядо владо
                дядо владо коментира
                Редактиране на коментар
                Това беше за мен, имаме разминаване в анализ на резултатите при диагностика със завиване ама както и да е ......☕

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

Ето тоя пич на тебе, Дядката е в Костинброд, има си му телефона в подписа, звънни му да ти свърши работа, за съвети пари не вземаше до скоро
              Дядо Владо ли имаш предвид че нещо не разбрах?

Коментар

• kameno karp
                kameno karp коментира
                Редактиране на коментар
                Същия има в предвид.

Значи за протокола . Разбит беше левия лагер.
              Предлага се отделно от главината за 200 лв.
              Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X