Колеги вчера и аз се сдобих с един уникално запазен екземпляр Limited edition 97-мо лето. По-късно ще постна и снимки. Веднага се започва със въпросите, тъй като ми е първият джип. Имам един "лек" проблем със скоростите...... не включва 4-та   не съм го карал по мойстори (цената си залужаваше). Та въпроса ми е: на какво може да се дължи това и скъп ли ще е ремонта? Попрочетох, че скоростните кутий са им слабо място на тез машинки..... ако някой може да даде съвет ще съм му много благодарен
 не съм го карал по мойстори (цената си залужаваше). Та въпроса ми е: на какво може да се дължи това и скъп ли ще е ремонта? Попрочетох, че скоростните кутий са им слабо място на тез машинки..... ако някой може да даде съвет ще съм му много благодарен

не съм го карал по мойстори (цената си залужаваше). Та въпроса ми е: на какво може да се дължи това и скъп ли ще е ремонта? Попрочетох, че скоростните кутий са им слабо място на тез машинки..... ако някой може да даде съвет ще съм му много благодарен

нямам обяснение....... а и не съм запознат, за това питам
 нямам обяснение....... а и не съм запознат, за това питам

) та по спомени включването "бързи-бавни" е с електромоторче, сходно е с "Рейндж П38"....и ми е по лесно да те поканя, да му се пулим заедно
) та по спомени включването "бързи-бавни" е с електромоторче, сходно е с "Рейндж П38"....и ми е по лесно да те поканя, да му се пулим заедно , или ако си извън Сф-то, да звънкаш в по-нормално време
, или ако си извън Сф-то, да звънкаш в по-нормално време  

Коментар