Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
FORD Bronco 2021
Свий
X
-
Аз пък чакам това, амаПървоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
Тъй де. Мен ме кефи, одма дърпам един 2.3. Ма ми миришат чорапите. Иначе имам два форда, не ме е срам от трети.
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение... след 15 годишно чакане, тя да стане 10 бона. ..В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Ейй,
Честито ! Хубавец е..Със здраве да го караш на интересни места..Дай подробности- моторизация, оборудване, возия и управление..
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Благодаря!
Европейски Бронко Badlands, 2.7 битурбо, 335 к.с., 560 Нм мисля беше, 10 степенен автомат. 33" гуми БФ Гудрич АТ (не ги обичм, ама това е), преден и заден блокаж, откачане предна стабилизираще щанга, защитни ламарини отдолу, рок слайдъри отстрани, стоманени брони, амортисьори Билщайн с външни резервоари, Trail Turn Assist, Trail cruise control или нещо подобно, разни там режими за офроуд G.O.A.T., мостове Дана. Окабеляване в колата и ключове за 6 допълнителни консуматора. Откъм шосейните и ежедневните глезотии и асистенти е натоварен добре, поне повечето неща подлежат на изключване. Спрямо пикапа вози чуствително по- добре на терен, заради пружините и амортисьорите. Легнали полицаи ги минава също доста добре на скорост. Не съм се возил много на други джипове, за да сравня. На пътя си държи линия, волана е една идея по- тежък, радиус на завой колкото на пикапа. Видимост добра, въпреки малкият преден прозорец. Движи бодро като цяло, тегли и в ниски обороти,харесва ми. Приложението за телефона работи добре и бързо. Доста опции за персонализация на таблото и централния дисплей, както и функции на колата. Много качествена картина от всички камери, буквално може да се кара само с тях. Много неща има, но засега още се опознаваме.
Последно редактирано от Delyan.Dimitrov; Днес, 11:41.Ford Bronco Badlands, 285/70/17 BFGoodrich All-Terrain T/A KO2
- 1 like
Коментар
-
Добре звучат нютоните, а и цялостната комплектация. До колко оборудването /защити, железни брони, билщайни, локъри/ е част от стандарта, а не като опция ?0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар