Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ф-150

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ф-150

С колегата бяхме малко навънка по празниците и нещо изтрещяхме и взехме 2бр. ф-150 напълно непозната за мене кола 300 и кусур коня 5000 и нещо кубика естественно бензин та ще ви бъда благодарен ако ми поразясните нещо за тоя модел в смисъл става ли изобщо за некакъв оффроуд или си е ташак работа та ето ги и белите лебеди
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

До: Ф-150

Откъде ги взехте и за каква сума, ако не е тайна? А повече инфо за тез машини, може да получиш от vatito. Сега ще му покажа темата ти, ако е на линия. Човекът има една "леко" лифтИРАНА 250-ка.

Коментар

от Англия за 13000 паунда и двата 2003г. единия на 106 хиляди а другия на 136хил. мили ама ни ги дадоха на тая цена покрай едни други неща нещо като бонус

Коментар

Честито Пламене, дано излязат по-истински от Наварата

Коментар

Приятел има същия пикап.5.4 мотор автомат.даже е бял.
          Малко друса без товар.кара го офроуд но колата е тежка и не върви особено добре.
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Честито Пламене, дано излязат по-истински от Наварата
            Патфиндер е ама няма значение на мен ми трябва да си кача АТВ-то отзаде че с ремаркето е малко тегаво особенно като ходя на вилата задължително стоповете са му заминали а и като валне сняг или се разкаля съм на кючеци пък и на мен ми върши работа за лек оффроуд а за по хард мисля да си взема един Унимог сега изтървах един за без пари даже си имаше и приспособление да си го караш по влакови релси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X