Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде мога да си намеря долен шарнир за форда?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде мога да си намеря долен шарнир за форда?

Темата произлиза от тук:
    Автосервиз Експрес - 2

При тази добра реклама, как да не попита човек. От къде мога да си намеря долен шарнир за форда? Има ли изобщо някъде на склад или трябва да си поръчам от САЩ? В Мото-Пфое (не в София, но провериха за наличност в София) ми отговориха, че имат само 1 бр. и то за европейския. Показаха ми и снимка на носача, но той не изглежда като моя. Възможно ли е двата варианта да използват един и същ модел шарнири?
    Последно редактирано от Peppy; 11-11-07, 12:14.
    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    Времето е ценно, само ако не бързаш.
    0889623098

До: Автосервиз Експрес - 2

Различни са при Е-1 и Е-2, да не са ти показали от първата версия?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: От къде мога да си намеря долен шарнир за форда?

Носачът от фигурата изобщо не приличаше на това, което видях под моя Форд. Нямам си на идея кой модел ми показват. И изобщо имат ли идея за какво им говоря?
      УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
      0889623098

Коментар

Поръчай от Америка през Ебей. Цена 25$ без транспорта.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
          Поръчай от Америка през Ебей. Цена 25$ без транспорта.
          Не ми е проблем да си поръчам от Америка, но е по-лесно ако има в България.
          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
          0889623098

Коментар

Надали! Такъв Форд има май само още един в БГ

Коментар

Същата работа, като с леката ми кола. Тя е Рено 21, но по номера на купето и в ПроМобил казаха, че не съществува такава.
              За бройките такива Фордове в България мисля, че са още два - един във Варна и един в София, но това е без значение. Ще се помолим на чичо Сам да изпрати това-онова.
              УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
              0889623098

Коментар

За колата си прав, но окачването отпред и при европейските е същото (различна е дебелината на стабилизиращата щанга само) обаче нашите тук и за Евроесплорърите не са чували. Така че би трябвало да може да се купи от всяка европейска страна. И почти съм сигурен че в Скорпион 13 ги има, въпросът е колко струват и колко са качествени.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Колеги чета и се убеждавам че у нас да караш американка е голям ентусиазъм.Извода ми и два от факта че си купих Форд Рейнджър пикап ,не е 4х4 89г. 2,3 4цилиндров и естествено има някои неща които ме дразнят за отстраняването им колата е в сервиз.За частите отидох в Скорпион 13 и се оказа че там имат почети всичко което ми е необходимо и то на приемливи цени (естествено някои части са Мексикански) ,но нямат ангренажен ремък и ролка а понеже сега купих колата според мен те са ми от първостепенна важност за смяна и питам от къде мога да намеря ролка и ремък за колата си след като там нямат такива.Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от dorikin Преглед на мнение
                    ... там имат почети всичко което ми е необходимо и то на приемливи цени (естествено някои части са Мексикански)...
                    Това е каре (май мексиканско) на "приемлива цена", карано един ден ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Не Чавдо, това каре е тайванско, мексиканските не се чупят така. Тайвански и аз съм чупил, те там и такива продават.

Колега dorikin този двигател е съвсем идентичен с двигателите използвани при Гранада, така че провери в магазин за Форд където имат части за по-стари модели и ще си намериш нужните джаджи.

Коментар

Преди малко поръчах някои части от Ломбард утре ще ми кажат могат или немогат да ги доставят ,останалите ги има в наличност в Скорпион 13 и утре ги купувам.Оказва се доста омотано с фирмите доставчици на части за американски возила, за един шарнир трябва да чакам минимум 10 дни тоест от тук нататък трябва да прогнозирам бъдещите ремонти и предварително да ги поръчвам частите за тях.Това ми напомня за миналата година и доставката на части за Субару тогава чаках така ,но сега всичко е о.к ,но тогава доставчика на субару беше сравнително нов в бизнеса ,а тези фирми са от доста време на пазара ,а системата им е с бъгове още повече ,че доста хора се оплакват от качеството на "The USA" частите.Но спокойно сега ще направя лични впечатления и ще видя къде е истината.quadra благодаря зя съвета.

Коментар

Равносметката до тук е че поради грешка на служител в Ломбард са объркали единият ми нсакрайник и се налага да чакам още една седмица за корекция и доставка на надявам се вече вярната част.Ще напиша и цените на частите както и проблемите с цялата кола в отделна тема след като започне ремонта.

Коментар

Не се притеснявай, оставам с впечатление че са страшни некадърници. Обаждам им се за задното стъкло на Вранглера. Казвам и модела YJ тя ми иска VIN-а Бахмааму, толкова ли са различни тия стъкла че преди обяд едно, а следобяд друго. Обяснявам и, следва нова бисер "Дизел или бензин?" Половин час си поемам въздух. Казвам и. Обяснява ми че сега щели да пита USA ама по-късно щот сега спели там...Хубаво де. Взимат ми тел. Утре щели да ми звъннат... Обаждам им се на другия ден. Да, дойде ви отговора. Е, питам, каква е цената. След малко щяли да ми кажат. (сигурно си мислят сега колко да ме натоварят от 30$ дето струва в американско). Междувременно им казвам че да не си правят труда да ми се обаждат и да мислят квот мислят, но ако е по-скъпо от Балкан Стар (240лв) да не ми звънят. Има-няма след 15 минути ми се обажда пак тая кифла и ми казва "За вас имам супер цена 249$" Ебаси кретенията Чудех се да се хиля ли като идиот или да псувам като хамалин... Та така тия в Ломбард, много трябва да се внимава с тях че не са хич в час...

Коментар

Проблемът им е в отношението към клиента парите какво да ги смятам че товарят много 100% това е ясно ,но поне частите които идват да са за конкретната кола връщам им грешнодоставената част и дори не казват извинявай (не е толкова трудно да признаеш че си сгрешил-случва се )обаче те ми звъняха преди това 3 пъти за уточняване на номера на купе и модел и 1 ден след грешката пак ми звънят и ме питат дали пикапа не е 4х4 и коя година бил абе шок ,сега чакам да видя и този петък какво ще пристигне и ако има пак проблем ще им кажа че трябва да спрат да доставят всякъкви части до намирането на нов компетентен персонал.Но да не пиша много ,че чак в петък ще ми започнат пикапа и тогава ще видя дали и частите от Скорпион 13 стават.Даваш пари с желание да си изпипаш нещата ,а те накрая ще ме накарат да рециклирам всичко и да се приключи въпроса ако знаех че ще е толкова трудно щях да си спестя тези 700лв. и да рециклирам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X