Понеже много съм впечатлен от този Форд специално,един уникален сериен всъдеход, отварям тема за споделяне на мнения или по точно мечти свързани с него!Освен, че изглежда брутално има впечатляващи данни,а като гледам клипове и възможности.Аз лично харесвам скоростните машини!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
FORD F150 RAPTOR
Свий
X
-
FORD F150 RAPTOR
Понеже много съм впечатлен от този Форд специално,един уникален сериен всъдеход, отварям тема за споделяне на мнения или по точно мечти свързани с него!Освен, че изглежда брутално има впечатляващи данни,а като гледам клипове и възможности.Аз лично харесвам скоростните машини!мисля, да зема а се замисля...Тагове: Няма
-
От: FORD F150 RAPTOR
Здравейте,
това е брутален пикап. Аз съм с една Мазда Б2500, като Рейнджъра от 2002 г., но този го гледам от една година и мисля, че през приятели в Щатите мога да го вземат на лизинг. Предполагам, че при добър кредитен рейтинг няма да е повече от 200-300 долара на месец. Вярно, че с транспорта и застраховките ще се оскъпи, но си заслужава.
Коментар
-
От: FORD F150 RAPTOR
Страхотна е машината и особено тачена в САЩ.В Лас Вегас(сигурно и другаде)имат клуб и съм засичал по 20ина в групичка.И за разлика от доста пикапи които съм виждал тези си ги ползваха по предназначение и в пустинята.Последно редактирано от geshev2000; 02-06-17, 15:37.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар