Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интервенция на Форд Рейнджър 2,5 ТДИ
Свий
X
-
От: Интервенция на Форд Рейнджър 2,5 ТДИ
След като публикувах някой снимки, ще дам малко повече информация.Купето и шасито си остават от Рейнджъра,само махнах ходовата част.Взех едно шаси от Патрол Y60 4.2 бензин и присадих ходовата му част кум шассито на Рейнджъра.Карах доста докато се ядосах на мотора и реших и него да махна.Впрочем пропуснах да спомена ,че след като присадих Патролското окачване т.е. сложих му мостовете ихакнах окачване Олдмен сложих и нови обувки(35/12.5/15 изобщо не искаше да върви.Е тогава вече чашата преля и реших въпроса с мотор 4.2ДТ шестак от ТЛК 80 167 коня.Сложих и интерколер отгоре на мотора, не знам колко коня е в момента но върви много добре.
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-

Утре щете обслужвам ГегатаПървоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеГАЗ-ът е станал страхотен, и добре тегли болни паджерота
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Матьо,сигурно утре няма да дойдеш от страх да не ти накъсам ританките.Първоначално публикуван от MGEORGIEV Преглед на мнениеА бе какъвто и двигател да сложиш,пак до Патрол ще се обаждаш за да те вадят от калта.Честита Нова Година...
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Имам няколко въпроса естествено.
Много рязане ли имаше,шнорхела откъде го взе,лебедката след преместването на кулера ли я сложи?
Някакви по детайлни снимки отдолу имаш ли,колко време отне процедурата,колко пари ти излезе?
Много ми харесва как е станало.Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.
Коментар
-
Рязането беше доста,както казах шасито на форда си остана,всичко от Патрола е присаждано парче по парче.Всеки детайл,щанги,тарелки на пружините,реактивни щанги,стабилизиращи,жсичко чуждо.Шнорхела го сложих преди това,но кулера е по голям и капака е рязан и удължаван щото не се събираше мотора.Шнорхела е от Гладиатор Пловдив.Лебедката също си беше от преди,но след слагането на новия мотор,малко преформихме стойката.За съжаление другите снимки съм ги изтрил,но за самата процедура,,някъде около два месеца,защото както казах всичко присаждахме парче по парче.Цялата далавера ми коства някъде около10 бинки.Ако се наложи разчитай на помощ.Апропо(слагаш мотора от ТЛК,но искоростната к:я с раздатката,след това почват мъките с кардана и т.н.Първоначално публикуван от Асен Христов Преглед на мнениеИмам няколко въпроса естествено.
Много рязане ли имаше,шнорхела откъде го взе,лебедката след преместването на кулера ли я сложи?
Някакви по детайлни снимки отдолу имаш ли,колко време отне процедурата,колко пари ти излезе?
Много ми харесва как е станало.ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар