Имам Рейнджър 2007 г и от момента на закупуването ми е било интересно защо има оригинално кука за теглене само отпред . Дали конструкторите не са решили да се осигурят автомобила винаги да може да бъде изтеглен а за да не може да бъде повредена "крехкавата му" конструкция разрушена да не може да тегли ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смях на собствен гръб
Свий
X
-
От: Смях на собствен гръб
Здравей колега,
Хумора ми хареса, но предната кука е законно необходима за да може да се изтегли пикапа когато пречи на движението (леките коли са комплектувани с кука в багажника която се завива в предната броня при нужда). В руският форум има няколко оплаквания от разрушени скоростни кутии при теглене на закъсали джипове с предната кука и на заден ход. За разлика от доста джипове пикапите не са окомплектовани заводски с тегличи, но има добри предложения за тази цел:
- тегличи предлагат Bosal
- задни брони с теглич предлагат ARB; TJM и PIAK
Аз също съм на път да заменя бутафорната задна броня с по-функционален вариант
-
От: Смях на собствен гръб
Защото е много по вероятно да се строши и да се наложи да бъде теглена отколкото да може да дръпне нещо защото ако се напъне може тя да аварира !Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеДобре де обяснете що няма теглич отзад. Карам служебна Тойота Хайлукс която също няма теглич отзад- а защо не знам ?По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар