Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ГТП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ГТП

При преминаване на ГТП в Moto Phoe ме уведомиха, че автомобила не можел да премине прегледи, тъй като много пушел. На въпроса от какво може да е, ми отговориха, че е турбо, дюзи или горивна помпа, а може и нещо друго. Както винаги не можеха да ми решат проблема и ме изпратиха по някакви гаражчета.
    Та колеги от какво може да е. Автомобила е Форд Рейнджър 2006 г.,2500 ТДИ, 102000 км.
    Не съм имал никакви проблеми до момента, а и не забелязвам и сега да има. Пали при първото завъртане при минус 15. Ускорява доста прилично /няма разлика от купуването му до момента/. Някой път при запалване, ако не е каран примерно месец изхвърля сажди през ауспуха.
    Та въпроса ми е: Имали място за притеснение и евнтуално какво трябва да проверя или някакви добавки да ползвам?

п.п. При преминаване на прегледи в СБА ми отговориха, че няма никакви проблеми с автомобила.

От: Проблем с ГТП

Здравей Колега.
    Според мен място за притеснение НЯМА.
    Просто този от Мото Пфое е искал да изкара някой лев от теб като те прати при ортака му в друг сервиз.
    За добавки аз лично сипвам на пълен резервоар един литър газ за горене и 200 г двутактово масло и ефекта е поразителе.
    Но ти може да ползваш и други добавки ако искаш - въпрос на избор (имаше доста обширна тема за добавките).
    Успех .
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X