Здравейте колеги,аз скоро си купих "перфектна"ФЕРОЗА и бях на 7-мото небе,докато ми я докараха от Германия и не видях шасито/което бе отлично замаскирано и там не го забелязахме /...та моля за компетентен отговор на 2 въпроса:намерих здраво шаси от а-л дясна дирекция и не съм сигурен дали са еднакви /става в-с за мястото на секторната кутия/т.е. дали става?И другия-как да проверя на подемника дали диф-а ми е с LSD/сори за тъпия въпрос /
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фероза-шасита и LSD-та
Свий
X
-
От: Фероза-шасита и LSD-та
Първоначално публикуван от leche Преглед на мнениеЗдравейте колеги,аз скоро си купих "перфектна"ФЕРОЗА и бях на 7-мото небе,докато ми я докараха от Германия и не видях шасито/което бе отлично замаскирано и там не го забелязахме /...та моля за компетентен отговор на 2 въпроса:намерих здраво шаси от а-л дясна дирекция и не съм сигурен дали са еднакви /става в-с за мястото на секторната кутия/т.е. дали става?И другия-как да проверя на подемника дали диф-а ми е с LSD/сори за тъпия въпрос /
За другото - това е от най-най-най дискутираните тук въпроси. Горе има бутонче "търсене". Отдели 5 минути и ще намериш сигурно стотици вече написани отговори
Успех!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Благодаря за бързите отговори колеги,само един подвъпрос имам за диференциала -четох доста,както ме посъветва Sparkybg ,но за теста има поне две мнения: 1во-че се вдига едното колело, като се очаква затруднено въртене,и друго -че и двете се вдигат и трябва да се въртят еднопосочно.
Кое е правилно?
Коментар
-
Първоначално публикуван от leche Преглед на мнениеБлагодаря за бързите отговори колеги,само един подвъпрос имам за диференциала -четох доста,както ме посъветва Sparkybg ,но за теста има поне две мнения: 1во-че се вдига едното колело, като се очаква затруднено въртене,и друго -че и двете се вдигат и трябва да се въртят еднопосочно.
Кое е правилно?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар