Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фероза-шасита и LSD-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фероза-шасита и LSD-та

Здравейте колеги,аз скоро си купих "перфектна"ФЕРОЗА и бях на 7-мото небе,докато ми я докараха от Германия и не видях шасито/което бе отлично замаскирано и там не го забелязахме /...та моля за компетентен отговор на 2 въпроса:намерих здраво шаси от а-л дясна дирекция и не съм сигурен дали са еднакви /става в-с за мястото на секторната кутия/т.е. дали става?И другия-как да проверя на подемника дали диф-а ми е с LSD/сори за тъпия въпрос /

От: Фероза-шасита и LSD-та

Първоначално публикуван от leche Преглед на мнение
    Здравейте колеги,аз скоро си купих "перфектна"ФЕРОЗА и бях на 7-мото небе,докато ми я докараха от Германия и не видях шасито/което бе отлично замаскирано и там не го забелязахме /...та моля за компетентен отговор на 2 въпроса:намерих здраво шаси от а-л дясна дирекция и не съм сигурен дали са еднакви /става в-с за мястото на секторната кутия/т.е. дали става?И другия-как да проверя на подемника дали диф-а ми е с LSD/сори за тъпия въпрос /
    Шаситата са еднакви. До колкото помня главния и паразитние хебел просто са с разменени места. Захващането им към шасито поне видимо е еднакво.

За другото - това е от най-най-най дискутираните тук въпроси. Горе има бутонче "търсене". Отдели 5 минути и ще намериш сигурно стотици вече написани отговори

Успех!
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Еднакви са.Захватите на кутия и хебел са различни.Режат се и се заварят наново.

Коментар

Благодаря за бързите отговори колеги,само един подвъпрос имам за диференциала -четох доста,както ме посъветва Sparkybg ,но за теста има поне две мнения: 1во-че се вдига едното колело, като се очаква затруднено въртене,и друго -че и двете се вдигат и трябва да се въртят еднопосочно.
        Кое е правилно?

Коментар

Първоначално публикуван от leche Преглед на мнение
          Благодаря за бързите отговори колеги,само един подвъпрос имам за диференциала -четох доста,както ме посъветва Sparkybg ,но за теста има поне две мнения: 1во-че се вдига едното колело, като се очаква затруднено въртене,и друго -че и двете се вдигат и трябва да се въртят еднопосочно.
          Кое е правилно?
          Ако вдигнеш само едното, пи трябвало да ти е доста трудно да превъртиш другото, ако изобщо успееш. Иначе, и двете са правилни. А до колко е работещо LSD-то се оценява по нужния въртящ момент за да превърти вдигнатото колело. Ама на фероза не знам колко трябва да е.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X