Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони на двигателя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тампони на двигателя

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
    Тампони за УАЗ нямаха на живо, но ме увериха, че нямат нищо общо с тампоните за двигателя на Фероза.
    Няма и нужда да имат нещо общо. Въпроса е да могат да се монтират, макар и с преправяне.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Няма и нужда да имат нещо общо. Въпроса е да могат да се монтират, макар и с преправяне.
      За това исках да го видя на живо. Ще видя дали мога да мина днес през още един магазин да видим там дали имат нещо подходящо.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
        А левия и десния еднакви ли са?
        Аз в момента търся, но дори и да става от Уаз, пак не ми е лесно намирането.
        Един колега беше писал, че магазинерката му изпратила по Еконт, но кгато попитах за телефона, не получих отговор...
        Да, аз бях писал, на мен ми изпратиха тампона на раздатката. Иначе предните и двата са еднакви и ги има по ул. Симеон в София.
        Поръчах го на място и си оставих даннте. Мисля, че адреса беше този: бул. Евлоги Георгиев 74. Телефон: 029433192
        Като свалих стария, усанових, че е правен от тампон на Форд.
        Изрязани са флекс горната и долната пластни с болтовете от тампона на ферозата и са заварени за металните пластини на тампон от Форд, на който гумата е подобна на тази на оригиналния.

Коментар

Благодаря, колега!
          Аз сега работя в София, та мисля да мръдна тия дни и да проверя.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колеги аз си тарся тампон на скоросната кутия на териос??някои може ли да помогне??

Коментар

Ей горе през един пост колегата е дал адрес и телефон. Ако там няма .. сваляш тампона и тръгваш по ул. Симеон с него в ръка и търсиш. Не си написъл от къде си .... това важи, ако си от София или близо до нея.
              Георги Танев (0+)
              Land Rover Discovery 1 300 TDi
              Land Rover Club Bulgaria
              0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Какъв е признака за смяна на тампон?

Коментар

Първоначално публикуван от Groundhog Преглед на мнение
                  Какъв е признака за смяна на тампон?
                  Като раздаваш повече газ на първа и втора бавна и на първа бърза, двете ръчки (на скоростите и раздатката) се опитват да излязат през пасажерската врата.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Признака е , като отвориш капака и видиш, че перката ти е строшила дифузьора, и лоста на скоростите ти се разхожда из купето наляво-надясно, та не можеш да го хванеш да превключиш.
                    Мойта и сега е така.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аха ясно значи нямам тоя проблем за ся мерси

Коментар

То и да имаш - сменят се лесно. Аз май имам скъсан на тераното, а отпред е изцяло чугунен дизеляк 2.7. Ще си имам сериозна занимавка тия дни.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Като раздаваш повече газ на първа и втора бавна и на първа бърза, двете ръчки (на скоростите и раздатката) се опитват да излязат през пасажерската врата.
                          При мен е така на всичките 5 скорости...не само на първа и втора. И се опитват да излязат през коя да е врата, не само пасажерската. Тресене е, не само накланяне. При даване на газ обаче на място мотора не се мята. На тампона на раздатката какви са му признаците, освен дрането в радиатора?
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                            При мен е така на всичките 5 скорости...не само на първа и втора. И се опитват да излязат през коя да е врата, не само пасажерската. Тресене е, не само накланяне. При даване на газ обаче на място мотора не се мята. На тампона на раздатката какви са му признаците, освен дрането в радиатора?
                            Същите са признаците, но в още по-голяма степен. Аз бях скъсал левия на двигателя, барабар с тоя на раздатката. Горния край на ръчката ми "бягаше" сигурно с 15-ина сантиметра.

Коментар

аз си сложих от фиеста! Има малко преправяне но нищо което да не е по силите на що годе технически грамотен човек. Само отрязах долната планка на оригиналния и малко разпровиване на отвора на гредата (ЦЕНТРАЛНИЯ)

Коментар

а какво стана с уазовите тампони? има ли резултати?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X