Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте от "навит за дайхацу" ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте от "навит за дайхацу" ;)

"пресен" съм тук , но предположих че дори и пресните имат право да питат , пък ако и вие се възползвате от правото си да отговаряте-чудесно!
    навит съм за Териос , гледам че продават един чисто нов вече ПОВЕЧЕ от една година (около 39 000 лв) , гледам че и Вносителя не продава (24 бр. от всички модели за 2009 не са продажби) , чудя се да ходя ли да се пазаря с вносителите (уникорно) ,дали им признават някаква гаранция като не са внесени от официалния вносител....струва ли си толкова малък автомобил за такива пари.......
    личи ми че съм пресен.....иначе нямаше да питам
    благодаря Ви предваритално

От: Здравейте от "навит за дайхацу"

Първоначално публикуван от навит з адайхацу Преглед на мнение
    "пресен" съм тук , но предположих че дори и пресните имат право да питат , пък ако и вие се възползвате от правото си да отговаряте-чудесно!
    навит съм за Териос , гледам че продават един чисто нов вече ПОВЕЧЕ от една година (около 39 000 лв) , гледам че и Вносителя не продава (24 бр. от всички модели за 2009 не са продажби) , чудя се да ходя ли да се пазаря с вносителите (уникорно) ,дали им признават някаква гаранция като не са внесени от официалния вносител....струва ли си толкова малък автомобил за такива пари.......
    личи ми че съм пресен.....иначе нямаше да питам
    благодаря Ви предваритално
    Според мен за тия пари - не си струва, освен ако не държиш да е чисто новичко. Пък и зависи за какво ще го ползваш. Помисли например за една прилично нова гранд витара, RAV 4, CR-V. Изобщо - за тоя бюджет вариантите са много, особено в криза.

Кажи за какво ще ползваш джипката?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На това Дайхатсу миналата година,на автоизложетието в Женева му "разбиха" вратите от влизания и излизания на кандидат клиенти. Трескането и гледането по него бише повече от другите. Цената ли,друго ли,но привличаше ги с нещо.

Коментар

Струва си парите одвсякъде ама след 10 години да я земаш за две заплати и да я трошиш колкот може. За такава екзотика дет ни поддръжката и е поддръжка ни мяст има в нея сам си решавай. За същите пари мой познат си спазари CRV от карада.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X