Търси се под дърво и камък,шайбата на коляновия вал,тази на която лягат двата ремъка(пистиовия и клиновидния).Парче от старата се отчупи и самата шайба изпадна.Спешно ми е и ще ми е от полза каквато и да е помощ.За контакти тел.-0888346433/0898509610.или тук.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся шайба за колянов вал за FEROZA.
Свий
X
-
-
От: Търся шайба за колянов вал за FEROZA.
Намерих шайба,а също и доста други детайли от вече разглобени джипки.Ако ти потрябва нещо дай знак.Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнениеТези на които ти казах, че ще звънна (с японските части) нямат вообще такива джаджи, а само по окачване нещо. Т.е. пробвай с другите варианти.Любовта е сляпа,но женитбата и връща зрението.
Коментар
-
Някой да е с пистов ремък? Единия от всичките? Ако да, колко шайби върти той?
Една муха ме е ухапала да сменя мойте ролки с такива за пистов, понеже ще слагам по-мощен алтернатор.
Предполагам колянов вал, водна помпа и алтернатор?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Тенкю!Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеСпарки аз съм с пистов. Ще погледна и ще ти кажа, че не се сещам в момента.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
БравооПървоначално публикуван от PIRI75 Преглед на мнениеНамерих шайба,а също и доста други детайли от вече разглобени джипки.Ако ти потрябва нещо дай знак.
Коментар
-
Донорът беше с два ремъка - пистов и клиновиден. Клиновидния въртеше водна помпа и алтернатора, като алтернатора се използва за обтягане. Пистовия имаше една паразитна ролка на главата над алтернатора и въртеше само помпата на хидравликата.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
'Бах маа' му! И защо им е било да слагат пистов на хидравлката, а не на алтернатора. Гадове!Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеДонорът беше с два ремъка - пистов и клиновиден. Клиновидния въртеше водна помпа и алтернатора, като алтернатора се използва за обтягане. Пистовия имаше една паразитна ролка на главата над алтернатора и въртеше само помпата на хидравликата.
Жоре, все пак погледни как е при теб, ама ако наистина е тъй, значи всякакви напъни да слагам пистов на алтернатора ще са безплодни.
А си имам за него таман 2 шайби. Язък!
Последно редактирано от sparkybg; 28-06-10, 14:49.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
И на мойта е така.Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеДонорът беше с два ремъка - пистов и клиновиден. Клиновидния въртеше водна помпа и алтернатора, като алтернатора се използва за обтягане. Пистовия имаше една паразитна ролка на главата над алтернатора и въртеше само помпата на хидравликата.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Значи работата е ясна. Ще се примирявам с клиновидния ремък...Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеИ на мойта е така.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Най-голият вариант (както е моята в момента) е само с клиновиен ремък. Върти санитарния минимум за да работи мотора - водна помпа и алтернатор. Хидравлика няма. Паразитните ролки също не са монтирани. Предполагам, че за съвместимост са оставли алтетрнатора същия и на тези с хидравлика са добавили втория ремък и паразитна ролка.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Да де, ама при мен и двата са клиновидни. Вероятно пък заради климатика или нещо такова са го направили пистов, понеже само заради хидравликата няма смисъл.Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеНай-голият вариант (както е моята в момента) е само с клиновиен ремък. Върти санитарния минимум за да работи мотора - водна помпа и алтернатор. Хидравлика няма. Паразитните ролки също не са монтирани. Предполагам, че за съвместимост са оставли алтетрнатора същия и на тези с хидравлика са добавили втория ремък и паразитна ролка.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар