Търси се под дърво и камък,шайбата на коляновия вал,тази на която лягат двата ремъка(пистиовия и клиновидния).Парче от старата се отчупи и самата шайба изпадна.Спешно ми е и ще ми е от полза каквато и да е помощ.За контакти тел.-0888346433/0898509610.или тук.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся шайба за колянов вал за FEROZA.
Свий
X
-
-
От: Търся шайба за колянов вал за FEROZA.
Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнениеТези на които ти казах, че ще звънна (с японските части) нямат вообще такива джаджи, а само по окачване нещо. Т.е. пробвай с другите варианти.Любовта е сляпа,но женитбата и връща зрението.
Коментар
-
Някой да е с пистов ремък? Единия от всичките? Ако да, колко шайби върти той?
Една муха ме е ухапала да сменя мойте ролки с такива за пистов, понеже ще слагам по-мощен алтернатор.
Предполагам колянов вал, водна помпа и алтернатор?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеСпарки аз съм с пистов. Ще погледна и ще ти кажа, че не се сещам в момента.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от PIRI75 Преглед на мнениеНамерих шайба,а също и доста други детайли от вече разглобени джипки.Ако ти потрябва нещо дай знак.
Коментар
-
Донорът беше с два ремъка - пистов и клиновиден. Клиновидния въртеше водна помпа и алтернатора, като алтернатора се използва за обтягане. Пистовия имаше една паразитна ролка на главата над алтернатора и въртеше само помпата на хидравликата.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеДонорът беше с два ремъка - пистов и клиновиден. Клиновидния въртеше водна помпа и алтернатора, като алтернатора се използва за обтягане. Пистовия имаше една паразитна ролка на главата над алтернатора и въртеше само помпата на хидравликата.
Жоре, все пак погледни как е при теб, ама ако наистина е тъй, значи всякакви напъни да слагам пистов на алтернатора ще са безплодни.А си имам за него таман 2 шайби. Язък!
Последно редактирано от sparkybg; 28-06-10, 13:49.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеДонорът беше с два ремъка - пистов и клиновиден. Клиновидния въртеше водна помпа и алтернатора, като алтернатора се използва за обтягане. Пистовия имаше една паразитна ролка на главата над алтернатора и въртеше само помпата на хидравликата.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеИ на мойта е така.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Най-голият вариант (както е моята в момента) е само с клиновиен ремък. Върти санитарния минимум за да работи мотора - водна помпа и алтернатор. Хидравлика няма. Паразитните ролки също не са монтирани. Предполагам, че за съвместимост са оставли алтетрнатора същия и на тези с хидравлика са добавили втория ремък и паразитна ролка.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеНай-голият вариант (както е моята в момента) е само с клиновиен ремък. Върти санитарния минимум за да работи мотора - водна помпа и алтернатор. Хидравлика няма. Паразитните ролки също не са монтирани. Предполагам, че за съвместимост са оставли алтетрнатора същия и на тези с хидравлика са добавили втория ремък и паразитна ролка.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар