Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Роки 2.8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Роки 2.8

Здравейте,търся да прочета малко информация за Роки с 2.8 тд,инересувам се за техническите характеристики на колата.Може би не съм търсил добре но не намерих нещо като разход,динамика здравина и дали са сполучливи.Някъде прочетох че двигателя е на тойота.Вярно ли е това?

От: Роки 2.8

То цялото Дайхатсу е на Тойота, колега
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
      Здравейте,търся да прочета малко информация за Роки с 2.8 тд,инересувам се за техническите характеристики на колата.Може би не съм търсил добре но не намерих нещо като разход,динамика здравина и дали са сполучливи.Някъде прочетох че двигателя е на тойота.Вярно ли е това?
      Турбо дизела са,две модификаций-90-тина и 100 кс.Разход 10/100 смесен,9-извънградско,13-14-градско,това е преразказ на каталожна информация .Реалният разход и впечатлението дали е сполучлива или не машината,зависи от екземпляра на който ще попаднеш...Ако е гледана и пазена машината-о`к,ма ако я вземеш от авто вандал,като мене-жална ти майка...
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Благодаря за отговора,задължително го вкарвам в сервиз за оглед.

Коментар

Здравей. Аз карам Rocky 2.8 и съм много доволен от него, като проходимост здравина маневреност не бих го заменил за никое друго ДЖИПЧЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X