Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся за проба кални гуми на джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся за проба кални гуми на джанти

Господа, какво се разбираме за утре?
    Да зареждам ли фотоапарата?
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Господа, какво се разбираме за утре?
      Да зареждам ли фотоапарата?
      Зареждай го, и утре при Дядо Владо!
      О899 2б2 1З2

Коментар

Сутрин, следобед? Някакви предпочитания?
        Примерно 10:30-11:00 там?

Ломско шосе през Надежда е прекопано. Сливница/бул. Европа май се очертава по-добрия маршрут.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
          ...Примерно 10:30-11:00 там?
          .
          Идеално.
          По бул Европа е най-добре.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Днес тестовете се състояха по план. Изключителни благодарности на Георги и Крум.

Започнах с 225/70 15, Кобри. Доста добре паснаха. Има силите да ги върти. Доби и вид

Поцамбурках се в ряката. Мина добре.

Тест 2: Пирели Скоприон МТ, 30х9,5. Тук нещата вече загрубаха. Не опираха, но влизат на милимунда. Но стойката е убиец

Втора бавна по реката

Грешка в преценката, липсата на хидравлика и сила да върти на втора си казаха думата. Започна да се заравя, а връщането на първа с много газ ме дозакопаха.

Първа лебедка за деня:

Така не се получи, опря в брега и започна да влачи теглещия. Втора лебедка:

Трета:

На четвъртата излезе:

Отново грешен ход от моя стана. Пета лебедка:

Всички снимки от днес са тук.

Тъкмо се чудех кога да сваля салона аз пране - а то само си каза. Седалките и мокета са обилно мокри, backup дрехите в багажника също. Подредбата на нещата в джипката ще трябва да се преосмисли
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

С много голям интерес следя темата . Интересен ми е извода до които стигна Ванката . Моят си остава съштия / Няма смисал от толкова големи гуми , правят излишен разход ,натоварват дифа и двигателя , остава само един вид / . Интересуваме как се държат старите ти гуми на сняг и лека кал .

Коментар

И на мен ми е любопитно, какъв ще е избора на Ванката. Иначе от по-големи гуми определено има смисъл, ако се кара сериозен Оффроуд. Заради клиренса. Друг е въпроса , че големи гуми е по-добре да се комбинират с нови ресори и корекция на височината отпред. За ежедневно каране, разхода наистина е трудно приемлив, но за извън пътя динамиката не страда чак толкова, а проходимостта определено е по-добра.
                Иначе, мисля че Кобрите са по-добър избор от тези на Крумката.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

AT-тата се държат добре на сняг. Не са като зимни гуми, но да доста по-добре от калните. Уникално се държат на трева. На лека кал вървят добре, но трябва да се карат на по-високи обороти за да се чистят. Грайферът е доста "по-сбит" спрямо калните и лесно се пълни, трудно се чисти.

Причината да тръгна да изследвам размери и да търся вариант да ги сменя, че някой ми е оцапал пейзажа пред вилата и от полянка с трева е кална локва.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Обективна оценка за това коя е по-добрата гума в случая не мога да дам. Все пак разликите са много:
                    - шарката;
                    - размерите;
                    - теглото;
                    - нови/регенерат;

На места, където с гумите на Крум се овъртях здраво, той мина. Има един момент на свикване и познаване на машината, възможностие. Кобрите не бяха много по-големи от АТ-тата с които карам в момента. За това и до голяма степен ми паснаха повече. Динамиката не се промени, маневреността също. На кал копаеха здраво, каквато беше и целта Скоро не си бях мятал кал на тавана.

Гумите на Крум още на равното ми бяха тежки. Трудно завиваше, нямам хидравлика. Убеден съм обаче, че ако някой ги търкаля месец или два и свикне с тях нещата ще са други. Опитах да ги карам като по-малките, но на втора бавна се мъчеше. На първа ги развъртя и се закопа.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Благодаря за изчерпателния коментар , ще се оборудвам с АТ .

Коментар

А какви смяташ да взимаш, марка, модел, размер? Моите АТ-та смятам да ги продам, иначе скоро ще мога да отворя гумаджийница
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Смятам да сложа Дженерали АТ 2 -215/75/15. Гудрича са по-добри но и по-скъпи .

Коментар

Много ми е трудно да работя с компютара , качи някоя снимка.

Коментар

Това е шарката:

Довечера ще направя снимки на моите. Ако искаш мога да измеря и реалните им размери с ролетка.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Да шарката съм я виждал ,същата е и на Гудрича с изкючение на това че, външния граифер излиза по - навън .Направи замервания .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X