Здравейте колеги. Моля ако някой от Пловдив е ходил на читав майстор в града или около него да ми даде телефон или координати. Гумичките ми са за смяна но не зная къде да ги сменя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
има ли в Пловдив майстори които са ремонтирали Фероза
Свий
X
-
До: има ли в Пловдив майстори които са ремонтирали Фероза
Всеки който се е справил успешно със смяна на гумички на Москвич "дванайсетак", може да ти смени гумичките. Това не е совалка а Фероза."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеВсеки който се е справил успешно със смяна на гумички на Москвич "дванайсетак", може да ти смени гумичките. Това не е совалка а Фероза."Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
"Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение... Това не е совалка а Фероза.
или поне Буран..
прав си - ремонтира се като Москвич, де
Коментар
-
Присъедини се и ще си говорим. Само да ти кажа, че в Бургас няма читава да се продава."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеПрисъедини се и ще си говорим. Само да ти кажа, че в Бургас няма читава да се продава."Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
"Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."
Коментар
-
Само да не съжаляваш после! Ако мога да перефразирам братята руси: "Няма нищо по скъпо от ефтина Фероза""...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Пусто сърце кат не трай..... честно да ти кажа смятам , че дори и след сериозен ремонт пак ще ми излезе под нормалната пазарна цена на такава кола , само че вече пълно обслужена.Само да стане работата и ще се похваля
...пък и в крайна сметка колата си е в движение
"Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jamo Преглед на мнениеПусто сърце кат не трай..... честно да ти кажа смятам , че дори и след сериозен ремонт пак ще ми излезе под нормалната пазарна цена на такава кола , само че вече пълно обслужена.Само да стане работата и ще се похваля
...пък и в крайна сметка колата си е в движение
088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от xirkon1 Преглед на мнениеЗдравейте колеги. Моля ако някой от Пловдив е ходил на читав майстор в града или около него да ми даде телефон или координати. Гумичките ми са за смяна но не зная къде да ги сменя.
Но разбира се първо минах и се уговорих с майсторите за работа цени и ден.В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Смяната на гумичките нее проблем ,свързаное с много разглабяне . Като почнеш поне шлаифай клапаните и провери главата за кривини .После всичко отначало ,эацепване на ангренажа ,реглаж на клапаните .Успех в ремонта .
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiricov Преглед на мнениеСмяната на гумичките нее проблем ,свързаное с много разглабяне . Като почнеш поне шлаифай клапаните и провери главата за кривини .После всичко отначало ,эацепване на ангренажа ,реглаж на клапаните .Успех в ремонта .
Човека иска някой да му смени гумичките на клапаните,не да прави ремонт на главата!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jamo Преглед на мнениеа и цената й е направо смешнаПървоначално публикуван от Jamo Преглед на мнениепък и в крайна сметка колата си е в движение-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение"Няма нищо по скъпо от ефтина Фероза"
И по темата за майсторите: попитай Пловдивската групаhttp://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=414
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнениеКолега Jamo, не слушай старило, а патило- което си е истина, истина е
И се извинявам ,че спамя темата."Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар