Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на газова уредба на Фероза F300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Монтаж на газова уредба на Фероза F300

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
    Изпаритела е доста високо монтиран.Предпазната клапа файда от нея няма.Сондата от старите изисквания.
    На това място изпарителя е сложен максимално ниско, по ниско е от горната точка на радиатора и при зареждането с антифриз стопли веднага.
    Предпазната клапа и аз не мисля, че е кои знае ква полза но за 6 лева нека я има.
    Сондата е старата ама така реших, които иска може да си сложи и от новите евро сонди, въпрос на пари, ситуацията с монтажа няма да се промени.
    Аз съм много доволен от работата на колата, за много кратко ще се изплати уредбата, а и цялата кола като гледа цените им на последък.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
      Второто впечатление, презаредих я че ще ходят с ферозката за разни матеряли и на 159 км минати хвана 20.1 литра като пак половината е градско а другата половина с натоварено ремарке.
      Дияне колко ти гори градско средно и извън градско ама не натоварена с ремаркета и не гърми ли .

Коментар

Колеги и аз обурудвах моята Feroza с обикновено газово.
        Изпарител-Emmegas.Бутилка-40 л. в багажника.Върху бутилката направих нещо като кутия от ПДЧ, за да мога все пак да сложа нещичко отгоре.Единствената разлика която видях е, че при мен резонаторната кутия липсва.Разходът след първото засичане е 12,5л -смесено.

Коментар

Първоначално публикуван от qvatro Преглед на мнение
          Изпарител-Emmegas.Бутилка-40 л. в багажника.Върху бутилката направих нещо като кутия от ПДЧ, за да мога все пак да сложа нещичко отгоре.Единствената разлика която видях е, че при мен резонаторната кутия липсва.Разходът след първото засичане е 12,5л -смесено.
          Добре е,а как е динамиката?
          VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Първоначално публикуван от qvatro Преглед на мнение
            Кучето изрично ми забрани да слагам бутилка в багажника. Вика таз тясната кола дет си си купил ако сложиш и бутилак тука сам си дигаи пъдпъдъците.
            Резонаторната кутия гледам някои я махат заради това, че трябва да се завърти малко и да си поиграеш да я хванеш или да виси на един болт. Твочта май е от по новите и фабрично би трябвало да има такава. Разхода и моя се очертава там някъде може би малко повече. Аз съм я пообогатил за да се реже и е огън в момента.

Желая ти много километри и хубави емоции.

Коментар

Малко по-мудна е сега, но не е фрапиращо.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                Резонаторната кутия гледам някои я махат заради това, че трябва да се завърти малко и да си поиграеш да я хванеш или да виси на един болт. Твочта май е от по новите и фабрично би трябвало да има такава.
                Махането вреди, еднозначно. Гледах има колеги дето са си сложили гърмящия клапан върху нея, значи има начин.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: До: Монтаж на газова уредба на Фероза F300

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Махането вреди, еднозначно. Гледах има колеги дето са си сложили гърмящия клапан върху нея, значи има начин.
                  Ем то още на първия пост съм го наснимал как е сложен клапана и как е завъртяна малко кутията с допълнителни планки ако не сте обърнали внимание.
                  То за сега не е и гърмяло нищо.

Коментар

Mомчета как ви се струва този разход на Феро: вчера ходих за риба, от Русе до Босилковци и обратно са 128,1км. заредих 11,60л. газ - пълно пълно от една и съща газстанция ,смятам и кво да видя разход 9,05/100км възможно ли е?- се питам, а и вас!
                    Средна скорос 85-90 км/ч гуми дженерал а/т 235.75/15 , бяхме 3-ма в колата + багаж за риболов, по черно има не по вече от 5км.
                    Възможен ли е наистина такъв разход ? Газовото ми е ел.Ловато , мотора е 1,6 16v.

Коментар

Ами радвай се и не барай нищо

Коментар

От: Монтаж на газова уредба на Фероза F300

Здравейте колеги, имам едни въпрос ако изобщо е актуална темата. Не съм много в час със газовите системи, и ако може някой да ми разясни ще съм му благодарен. Та виждам, че показаните по-горе системи не са инжекционни, а газта се впръсква в смукателния колектор, какъв тип се водят: конвенционална уредба или моноинжекционна система? Благодаря предварително!

Коментар

Ако няма компютър, който да управлява дюзата, която впръсква - брои се конвенционална. Ако има - брои се инжекцион.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мерси колега, но на инжекционните системи не се ли слагат допълнителни газови инжектори?

Коментар

Първоначално публикуван от zazaron Преглед на мнение
                              Здравейте колеги, имам едни въпрос ако изобщо е актуална темата. Не съм много в час със газовите системи, и ако може някой да ми разясни ще съм му благодарен. Та виждам, че показаните по-горе системи не са инжекционни, а газта се впръсква в смукателния колектор, какъв тип се водят: конвенционална уредба или моноинжекционна система? Благодаря предварително!
                              Мога само да ти гарантирам, че Ферозата бачка добре и с газов инжекцион и със стандартна газова уредба - моята я карах с такава 7 години и оплаквания - йок. Ама с ГИ гори по-малко.

Поздрави!

Коментар

Благодаря ти колега! Точно това търсех като отговор, а разликата в разходите от ГИ и обикновена фрапираща ли е?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X