Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери за пиньон на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лагери за пиньон на Фероза

Колеги знае ли някой размера или номерата на лагерите на пиньона на задния диф на Фероза.Много вие и мисля да ги сменям. Предварително благодаря.

До: Лагери за пиньон на Фероза

Първоначално публикуван от stasi Преглед на мнение
    Колеги знае ли някой размера или номерата на лагерите на пиньона на задния диф на Фероза.Много вие и мисля да ги сменям. Предварително благодаря.
    А сигурен ли си че виенето е от лагерите?

Иначе, по въпроса, аз поне не знам номерата, но не ми се вярва да са някакви трудни за намиране.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Почти, защото днес ги свалих и върху циментацията имаше язви.Номерата са HR30306C-преден, HR30307C-заден

Коментар

Почти, защото днес ги свалих и върху циментацията имаше язви.Номерата са HR30306C-преден, HR30307C-заден
        Май са си съвсем стандартни. Пита ли в близкия магазин за лагери вече? Какво казаха?

И не забравяй че след смяната им някой трабва да ти нагласи контактното петно между пиньона и короната, иначе ще унищожиш диференциала скоропостижно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Купих лагери и ги смених .Регулирането ще го направя сам ,играл съм си идруг път.Като го подкарам ще пиша пак .

Коментар

Купих лагери и ги смених .Регулирането ще го направя сам ,играл съм си идруг път.Като го подкарам ще пиша пак .
            Можеш и да поснимаш, ако имаш желание. Не всеки ден се вижда разглобен заден диф на фероза, а и всякаква конкретна практическа информация за регулирането на петното ще е полезна.

Коментар

НЕ се сетих да го снимам разглобен .иначе имаше какво да се види .Мой съвет е като се избива големия /вътрешния/ лагер да се внимава със зъбите на пиньона ,много са крехки.

Коментар

НЕ се сетих да го снимам разглобен .иначе имаше какво да се види .Мой съвет е като се избива големия /вътрешния/ лагер да се внимава със зъбите на пиньона ,много са крехки.
                А как е сега? Оправи ли се виенето? Имаше ли следи от износване?

Коментар

Виенето спря . Циментацията на лагерите беше нарушена ,пиньона и короната не личи че са работили .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X