Колеги знае ли някой размера или номерата на лагерите на пиньона на задния диф на Фероза.Много вие и мисля да ги сменям. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лагери за пиньон на Фероза
Свий
X
-
До: Лагери за пиньон на Фероза
Първоначално публикуван от stasi Преглед на мнениеКолеги знае ли някой размера или номерата на лагерите на пиньона на задния диф на Фероза.Много вие и мисля да ги сменям. Предварително благодаря.
Иначе, по въпроса, аз поне не знам номерата, но не ми се вярва да са някакви трудни за намиране.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Първоначално публикуван от stasi Преглед на мнениеПочти, защото днес ги свалих и върху циментацията имаше язви.Номерата са HR30306C-преден, HR30307C-заден
И не забравяй че след смяната им някой трабва да ти нагласи контактното петно между пиньона и короната, иначе ще унищожиш диференциала скоропостижно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stasi Преглед на мнениеКупих лагери и ги смених .Регулирането ще го направя сам ,играл съм си идруг път.Като го подкарам ще пиша пак .Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stasi Преглед на мнениеНЕ се сетих да го снимам разглобен .иначе имаше какво да се види .Мой съвет е като се избива големия /вътрешния/ лагер да се внимава със зъбите на пиньона ,много са крехки.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар