Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мисля да се сдобия с...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мисля да се сдобия с...

Здравейте манияци!
    Мисля да се сдобия с джибката на прикачените снимки. Смятам да я ползвам изцяло за офроуд, тъй като кола за ежедневието си имам.

Ще се радвам на всякакъв фийдбек - като например как са и възможностите и дали има подходящи части за ъпгрейди (какво точно имам предвид и аз още не знам). Ще трябва да я постегна, като я взема, тъй като имала някакви проблеми с двигателя. Те първа ще започвам да се оглеждам и интересувам, тъй като съм изцяло нов в тази сфера

Поздрави
    Прикачени файлове

До: Мисля да се сдобия с...

Хайде сега, в раздел Дайхацу ...... два три дена четене ...... и няма да имаш повече въпроси!

Защо си мислите, че сте първия, който си купува "Склероза" .....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Предполагам, че не съм първият, ама нали трябва да се заведе някаква дискусия, колега

Преди всичко се интересувам, горе долу колко би ми излязло да се пригоди за горско - например нови гуми+джанти и съответната промяна на прожини/окачване.
      Последно редактирано от val4oto; 25-03-10, 13:52.

Коментар

Добре дошъл!
        Преди да я купуваш, залегни отдолу и огледай хууууубаво шасито за дупки, за да си нямаш ядове после. Шаситата им гният много, особено задната половина. Гледай, да няма замаскирани с кит дупки.
        За всичко останало чети, и ако имаш конкретни въпроси - питай.
        Поздрави!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Мерси! Тези дни като имам повече време (и по-малко работа най-сетне ) наистина ще седна да почета по-старите теми.

Иначе колата е гювеч - на един познат е, в момента се намира в Австрия, така че каквато дойде - такава. Само знам, че ще има работа по двигателя, но съм намерил точните момчета за тази работа.

Коментар

Даа добре огледай отдолу, един колега си беше купих фероза без преден кардан и още нещо си и нямаше 4х4.

Коментар

Колега първо по ферозата никъде заводско няма пружини, т.е. отзад е на ресьори, а отпред на торсиони. От тая гледна точка по окачването няма почти нищо което да се подобрява, освен натягане на торсионите и смяна на ресьорите. Има колеги които са сменили ресьорното окачване с пружинно. Като цяло Ферозата е катър, но като всяка друга кола си има и слаби места. Преди да вземеш въпросната огледай хубаво шасито дали няма изгнило, провери дали работи предното, включително и хъбовете.
              От теб зависи, какво имаш впредвид под оффроад и следователно дали тази "играчка" отговаря на идеите ти. Не може да очакваш кой знае какво от нея откъм хард изпълнения, но същевременно е една доста корава джипка, която се държи добре както на, така и извън пътя.
              Ако имаш конкретни въпроси питай, винаги има някой готов да помогне.
              Поздрави...
              [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

Коментар

Мога да ти предложа моята, зависи дали те урежда цената. За извън пътя е доста добре.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=74789
                Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                  Мога да ти предложа моята, зависи дали те урежда цената. За извън пътя е доста добре.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=74789
                  И колко е последната цена...ако Ви се продава ?
                  Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от val4oto Преглед на мнение
                    ...

Иначе колата е гювеч - на един познат е, в момента се намира в Австрия, така че каквато дойде - такава
                    ...
                    Абе колеги, спрете се, какви цени, какво да гледа!
                    Колата е "гювеч", тоест на жаргон подарък.

Коментар

Е, щом е гювеч , да я взема. Според мен, най-големият проблем, може да бъде изгнило зверски шаси. Всичко друго се оправя.
                      Е, то и шаси се сменя , но си е заигравка, а пък и тук трудно се намира здраво.

ПП: Данчо, що да не става за хард, бе? Бая зор носи. За траял не става, ама на хард търпи много яки издевателства.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Е, щом е гювеч , да я взема. Според мен, най-големият проблем, може да бъде изгнило зверски шаси. Всичко друго се оправя.
                        Е, то и шаси се сменя , но си е заигравка, а пък и тук трудно се намира здраво.

ПП: Данчо, що да не става за хард, бе? Бая зор носи. За траял не става, ама на хард търпи много яки издевателства.
                        Според мен оодовете на окачването я спъват здраво.

Иначе и резервоарите гният, не само шаситата. И то май със същите темпове
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Така е. Ходовете са малки, особено отпред. Затова казах, че не става за траял. Но иначе за катерачка и из калта копа яко. Аз поне, не съм почувствал никъде липса на мощност, въпреки по-тежките регенерати. По-скоро губи сцепление и почва да буксува...

Коментар

Полезна информация. Като цяло тепърва се зарибявам по цялата работа.. Така че на траял няма да тръгна още.

Ще гледам да я взема и стегна до лятото, после ще потърся тука с още някоя група мераклии да покатерим малко, само да си паснем на темпото

Коментар

Ами, приготвяш едни около 1000лв, и като я вземеш почваш наред: масла, ремъци , ролки, филтри , накладки , кабели, свещи...Всичко, което е необходимо за едно предварително обслужване.
                              После още около 6-700 за едни кобри 235/75/15 , после може да те удари съчмата за ресьори, ако са заминали-около 450...
                              Най-накрая едно натягане на торсионите 4-5 см и си готов.
                              Последното нещо, което може ш да направиш с малко пари е един боди лифт 3-4 см. После може да вдигнеш температура за "изнесени джанти , разширители за калниците...

Абе, с две думи: Добре дошъл в заразното!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X