Когато бях на 12 години това ми беше първото нещо, което съм подкарал самичък в колата. Аз си бях доста висок още тогава над 170 см и нямах проблеми с педалите. Джипа е на баща ми и е със същия двигател като на това Роки, 2,8 дизел без турбина. Нямаше по-голяма тръпка да карам толкова малък такъв джип и то под наклон, през ниви и все такива. Адреналина е невероятен. Имам чувството, че ако се вкарат по-специални гуми и по-добро офф роуд окачване, с това нещо няма да затъна никога (не че се е случвало). Искам да те попитам, за колко пари горе-долу взе Рокито? Благодаря предварително
пич,голяма работа си свършил,пргледах всичко;това с окачването,с добавка на пружини си е за патентоване;явно си в час,та искам да попитам-на път съм да придобия бертоне-2.4 тд бмв-купето и окачването си е чисто РОКИ знаеш ли дали е съшото и с мостовете ,диф.и рез. части
Единствения недостатък на рокито дизел е че е мъка с частите за двигателя. А за твоя двигател части колкото щеш, щом е BMW. Та, ако е читава трансмисията и шасито, другото се прави. Тоя двигател и съвсем умрял да е, по моргите има каквото ти душа иска. А и ремонт се прави сравнително евтино.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
благодаря за съвета,притеснява ме единствено че отзивите за този двиг. са че често му дефект. главата,и в моя сл. маи е така-маркучите на охл. с-ма бая се одървят след като дв. загрее, та се колебая все още, а и не знам почти нищо за потдр. и разхода му
Нормално е да се удървят. На много двигатели охладителната система работи под налягане. А какво е то, зависи обикновено от капачката на радиатора, или на друго подобно място.
По-скоро виж дали излизат мехурчета в разширителния съд. Ако излизат, тогава мисли за глава.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
каретата на бертонето са рециклирани в пловдив с/у .....60лв,отзад е с ЛСД,4Х4Н се вкл. от таблото-електр. ,не знам съединителят дали е БМВ или РОКИ ; махната е и стабил. щанга отпред; моля за впечатления и инфо.по отн. на цени на резерв. части/консумативи по спир. с-ма..../ в БГ ; благодаря за отзивчивоста
благодаря за съвета,притеснява ме единствено че отзивите за този двиг. са че често му дефект. главата,и в моя сл. маи е така-маркучите на охл. с-ма бая се одървят след като дв. загрее, та се колебая все още, а и не знам почти нищо за потдр. и разхода му
каретата на бертонето са рециклирани в пловдив с/у .....60лв,отзад е с ЛСД,4Х4Н се вкл. от таблото-електр. ,не знам съединителят дали е БМВ или РОКИ ; махната е и стабил. щанга отпред; моля за впечатления и инфо.по отн. на цени на резерв. части/консумативи по спир. с-ма..../ в БГ ; благодаря за отзивчивоста
Братле, защо не си пуснеш нова тема?
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар