Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фероза - помпа за хидравликата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фероза - помпа за хидравликата

Някой да има представа, как се ремонтира този Уред?
    Мислех, че колата изхвърля масло от двигателя - от извесно време ми е омаслен капака, днес се оказа, че е помпата на хидравликата. Жокери някакви? Примерно дали има вероятност, да е семеринг на вала? Или?

До: Фероза - помпа за хидравликата

Сигурен ли си, че е помпата? Да не е накой от маркучите с високо налягане?
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Сигурен ли си, че е помпата? Да не е накой от маркучите с високо налягане?
      Я пък ти. Как да съм сигурен бе, Ванка? Не съм, обаче питам, защото маркучът е лесен за "ремонт" , а за пустата помпа нищо не знам.

Коментар

Е аз мислех, че вече си я разхвърлял и ти тече по килима в хола... Никъв ентусиазъм начи

Брат ми каза, че има някакъв много силен майстор за хидравлики. Малко по-късно подробности. Най-вероятно не е много по-разлина като струкура от другте помпи. Протичал семеринга на вала.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
          Е аз мислех, че вече си я разхвърлял и ти тече по килима в хола... Никъв ентусиазъм начи

Брат ми каза, че има някакъв много силен майстор за хидравлики. Малко по-късно подробности. Най-вероятно не е много по-разлина като струкура от другте помпи. Протичал семеринга на вала.
          Ентусиазъм - йок! Днес забелязах проблема случайно, докато сменях ремъка за алтернатора и водната помпа., че се прибрах на магия вчера.
          Сега ще доливам месец-два, като се затопли, тогава ще я бориме, мръсницата.

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
            Ентусиазъм - йок! ....
            Яла бре ламьо ....колко вицове се сещам за ламя и незнайни юнаци......шъ я качим на канала за оглед, пък и с ентусиазам може да те заредим
            На "Търтьо" просто му се беше извадил семеринга от налягането, набихме го обратно "временно"...та и до днес
            П.П. нещо се правя на работник в тази криза, ама съботно-неделно съм свободен
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Па ще дойда, защо да не дойда. Аз съм свободен когато си поискам....засега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X