Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ от колеги за Дайхатцу роки 2.8 ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ от колеги за Дайхатцу роки 2.8 ТД

Колеги много ще съм ви благодарен за помоща ако ми помогнете с моя проблем днес както си карах и изчезна осветлението на арматурното табло къде би могъл да е проблема или какво да направя за да светне арматурното табло
    Suzuki Vitara 1.6i 8V

До: Помощ от колеги за Дайхатцу роки 2.8 ТД

Първо,провери таблото с бушоните.Ако е изгорял бушон,трябва да се разбере защо(вероятно,някъде има"късо").Ако бушоните са наред,трябва мерене и ровене,да разбереш къде му се губи захранването на таблото...Напиши от къде си.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Колега,незнам някой дали ще успе да ти погогне така от разстояние.Проблема може да е от много неща.Ако не е бушон,наий-добре ще е да го погледне специалист,че най-много колите се палят от таблата.Не е на всеки работа да бара там.
      0885719173-Красимир

Коментар

Много ви благодаря за мненията направо се отчаях
        Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Първоначално публикуван от ventsi_76 Преглед на мнение
          Колеги много ще съм ви благодарен за помоща ако ми помогнете с моя проблем днес както си карах и изчезна осветлението на арматурното табло къде би могъл да е проблема или какво да направя за да светне арматурното табло
          Каква помощ се търси? Вие какво сте проверили дотук? Сервизна литература ли трябва, малко помощ за да си го направите сам или някой да дойде да Ви го направи. Ако е за последното се ползват автосервизи, а не форума.
          Тук първо четеш, помъчваш се сам и ако нещо те затруднява и го няма описано пускаш тема с конкретно питане. Успех!
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от ventsi_76 Преглед на мнение
            Много ви благодаря за мненията направо се отчаях
            Спокойно бе човек,ти от едно несветещо табло ако се отчайваш,кво ще правиме с нещо по-сериозно!! Както са ти писали колегите,вариянти много.По-добре го закарай на някой който е виждал жици,за да не направиш някоя беля.Дори и бушон да е,има си причина.
            И ако не знаеш къде да я закараш,напиши си от къде си,за да те упътим!
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
              Спокойно бе човек,ти от едно несветещо табло ако се отчайваш,кво ще правиме с нещо по-сериозно!! Както са ти писали колегите,вариянти много.По-добре го закарай на някой който е виждал жици,за да не направиш някоя беля.Дори и бушон да е,има си причина.
              И ако не знаеш къде да я закараш,напиши си от къде си,за да те упътим!
              От Велико Търново съм ако някой може да ме насочи към специалист от този регион ще съм ви благодарен е разбирасе ще се и черпи в случая
              Благодаря ви много колеги за вашите мнения чуствам ви като хора на които винаги можеш да разчиташ и на хората създали този форум
              Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Изчакай да се приберат хората от гората(че там сега е интересно),и все някой ще знае сервиз в твоя град.
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Колега, напиши в профила от къде си, че иначе за всяко нещо ще има питане "кажи от къде си, за да те упътим...". Ако не се справиш до вторник обади ми се, може и да успея да ти помогна.
                  Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                  УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                  Времето е ценно, само ако не бързаш.
                  0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
                    Колега, напиши в профила от къде си, че иначе за всяко нещо ще има питане "кажи от къде си, за да те упътим...". Ако не се справиш до вторник обади ми се, може и да успея да ти помогна.
                    Велико Търново
                    Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Добре де колега , не искам да прозвучи грубо , но какво ти струва да поразпиташ кой е най-разбиращия от автоелинсталации в твоя град , да запалиш джипката и да му я закараш. То с догадки не става. Трябва да се провери дали е бушон , защо е изгорял и т.н.
                      Ако имаш нужда от схеми на ел-инсталацията на твоя модел , можеш да си изтеглиш от тук:
                      http://www.warfs.org/daihatsu-manuals.
                      Пак повтарям, не се сърди , но как да гадаем от какво може да е Евентуално , ако на някой колега му се е случил ТОЧНО същия проблем , та да каже...Всичко останало биха били само догадки.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X