Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнителна защита на Фероза.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Допълнителна защита на Фероза.

Колеги става въпрос за недостатъчна защита на предното окачване и трансмисия.При набезите ми в големия сняг/никъде не съм закъсал/забелязах един проблем,а именно-цялото пространство м/у долен и горен носач и около полуоската се наблъска със сняг и това ме притеснява.Маншона е уязвим ,а знаете живота на карето след скъсан маншон колко е дълъг.Въртят ми се в главата няколко варианта ,но искам преди това да побеседваме.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

До: Допълнителна защита на Фероза.

Купи си жип с цял преден мост
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Паджерото се пълни по същия начин. Според мен проблем няма - все пак маншоните не са от хартия А пък и не виждам начин там да се направи каквато и да било защита, освен ако не се примириш да караш само направо
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Купи си жип с цял преден мост
        Така.....да припомня темата.При Нива проблема е отчасти решен с едни допълнителни предпазители.Дали няма да станат и на Фероза.Моля за конструктивен диалог.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
          Паджерото се пълни по същия начин. Според мен проблем няма - все пак маншоните не са от хартия А пък и не виждам начин там да се направи каквато и да било защита, освен ако не се примириш да караш само направо
          Колега ти карал ли си напред през ожънат слънчоглед да гониш зайци,при жътвата остават едни чукундури които се набиват на най невероятни места,па камо ли маншона да им се опре.Що се отнася до хартиената плътност...долу горе в тоя студ целулозата може да се окаже по здрава от замръзналата и ригидна гума.На нивата си сложих едни силиконови и повече не смених каре,но незнам дали се предлагат за Фероза.

Коментар

Ами , заради ограничителния болт , който опира в носача и стабилизирашата щанга , няма да стане някаква планка хоризонтално закрепена на носача и извита леко нагоре в предния си край. Сега загледах снимки. Иначе в тая посока ми течеше мисълта...
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X