Привет колеги, имам две питания към притежателите на дайхатсу роки с 2 литров бензинов мотор. Моят е произведен 88г. Искам да му сложа газова уредба (в Италия е имал но му е свалена). Вече втори майстор ми казва че няма такава плочка за газовата уредба и че намирането ще е трудно. В интернет виждам, че се предлагат всякакви плочки, но не знам търсената каква трябва да бъде.
1. Просто майсторът няма такава плочка или наистина е дефицитна? Къде мога да намеря?
Имам проблеми с паленето - сутрин пали на четвърти-пети опит. След това пали от раз. Най-разнообразни обяснения чух - че бензиновата помпа не е оригинална, че маркучът бил разхлабен и т.н., но не ми изглеждат правдоподобни. Може би проблемът и в смукача или това че е карана на газ.
2. Някой да има идея?
Благодаря.
1. Просто майсторът няма такава плочка или наистина е дефицитна? Къде мога да намеря?
Имам проблеми с паленето - сутрин пали на четвърти-пети опит. След това пали от раз. Най-разнообразни обяснения чух - че бензиновата помпа не е оригинална, че маркучът бил разхлабен и т.н., но не ми изглеждат правдоподобни. Може би проблемът и в смукача или това че е карана на газ.
2. Някой да има идея?
Благодаря.
Коментар