Обява

Свий
Няма добавени обяви.

смесител за Дайхатсу Роки 2.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• смесител за Дайхатсу Роки 2.0

Привет колеги, имам две питания към притежателите на дайхатсу роки с 2 литров бензинов мотор. Моят е произведен 88г. Искам да му сложа газова уредба (в Италия е имал но му е свалена). Вече втори майстор ми казва че няма такава плочка за газовата уредба и че намирането ще е трудно. В интернет виждам, че се предлагат всякакви плочки, но не знам търсената каква трябва да бъде.
    1. Просто майсторът няма такава плочка или наистина е дефицитна? Къде мога да намеря?
    Имам проблеми с паленето - сутрин пали на четвърти-пети опит. След това пали от раз. Най-разнообразни обяснения чух - че бензиновата помпа не е оригинална, че маркучът бил разхлабен и т.н., но не ми изглеждат правдоподобни. Може би проблемът и в смукача или това че е карана на газ.
    2. Някой да има идея?
    Благодаря.

До: смесител за Дайхатсу Роки 2.0

Колега с плочка всеки може нали са" майстори"слагате на една планка два обикновенни щуцера които са за разпробиване на карбуратор и слагате същата тази планка между карбуратора и въздушния филтър като щуцерите са над 2-те камери и са мин. с наклон 45градуса
    Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
    тел. 0898327627
    Радослав

Коментар

До: смесител за Дайхатсу Роки 2.0

Благодаря, но мисля че било от майсторите. Оказа се че май ги има и сме поръчали за неделя. А за запалването, някой нямал ли е подобен проблем?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X