Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортесиори за Bertone Freeclimber1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортесиори за Bertone Freeclimber1

Отскоро имам Bertone Freeclimber 2.4td и четирите амортесиора са заминали на единя даже се е откъснало и ухото. Попринсип ампортесиорите са тристепени и се регулира твърдоста им от купето..... оригинални са по 400 лв. броиката и ще ги чакам 1 месец да доидат, еквивалент за момента немога да намериа регулируем. Питането ми ниакои знае ли каде мога да намеря някакъв еквивалент или тунингови амортесиори за тази джипка примерно KONI 4x4 (от Руди още немогат да ми отговорят дали имат за тази кола) или някакви хубави амортесиори за нея..... За момента нямам намерение да и правя лифт.

До: Амортесиори за Bertone Freeclimber1

Щом не ти харесва цената ......Сложи му от Волга ... ГАЗ24 .....Стават!!!

Е, друга тема е, до колко са амортисьори ....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ми не ми харесва тая цена за нещо ОЕМ, ако става въпрос за някакъв по истински амортисиор цената е ок. Питането ми каде мога да тарся нещо читаво, защото досега съм карал винаги рядки спортни коли, а окачване и амортесиори за джипка нямам на идея каде да търся.

Коментар

Добре дошъл в манията "Бертоне",колега. И аз карам един клаимбър2,но без раглаж на амовете. Някои колега ,тук от форума, беше казал,че не може да караш жипка ,от която са направили 2500 броики и да се чудиш за цената амовете например. Купуваи и караи със здраве,не повече от 2499 човека имат твоя проблем Ако искаш може да полафим в софето,аз съм от там

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X