Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Първоначално публикуван от intruder800 Преглед на мнение
    Колеги, за Фероза 1.6 i 91 г. търся мигачи предни, моите са здрави, ама с изгнили кабели и фасунги вътре, дръжката отвътре за дясната врата и от лявата страна отзад декоративната кора. Ако някой има и му се продават, нека пише на лично или 0888774670 Драгомир. Имам здрав резервоар, махнах го, за да сложа малък и газова бутилка, на някой може да му свърши работа.
    Купувал съм фасунги подобни на тези за мигача и габарита на Фероза от електриджийски магазини,разгледай,може да се окаже възможно да ги възстановиш.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от intruder800 Преглед на мнение
      Здравей, за 40 лв е твой ако го искаш.
      Искам го! От къде си?
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

София, потърсих те в скайп

Коментар

Колеги здравейте,първо да ви честитя новата година и аз да попитам,всъщност от какво става горивна помпа на бертоне,тя всъщност е като на дайхатцу фероза ама външна,някакви идеи.благодаря предварително.

Коментар

И на Ферозата е външна.
            На Бертоне- от БМВ предполагам. Нали мотора е такъв.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Помпата за гориво на Фероза е външна. Намира се от вътрешната страна на шасито, на планка.
              Не знам как е при бертонето. Предвид, че е с двигател на BMW е възможно да има разлики в конструкцията и налягането на помпата.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

От бмв не става,тя е потопяема.

Коментар

Двигателят е от BMW, не помпата.
                  Възможно е да има разлики между стандартната външна помпа, която се слага на Фероза и помпата, която се слага на Бертоне. Все пак двигателите и инжекционните им системи са различни.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Еми, колега виж колко дебит и наблегане и дават на помпата на БМВ за този мотор, и търси външна с подобни параметри.
                    Предполагам от 70 до 100 лв ще се намери нещо.
                    Монтажа не е сложен.
                    Едно време и мойта се бъзикаше и Търтьо не успя да я подкара, та мисля питах в някоя тема.
                    Не си спомням какво се установи, щото мойта си тръгна после.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Става универсална помпа от Ибей, почти без пари!
                      http://www.ebay.co.uk/itm/12v-ELECTR...item4d0fb276c4
                      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Мерси колеги за инфото,все пак ще потърся оригинална ако не намеря ще гледам някоя замянка.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Еми, колега виж колко дебит и наблегане и дават на помпата на БМВ за този мотор, и търси външна с подобни параметри.
                          Предполагам от 70 до 100 лв ще се намери нещо.
                          Монтажа не е сложен.
                          Едно време и мойта се бъзикаше и Търтьо не успя да я подкара, та мисля питах в някоя тема.
                          Не си спомням какво се установи, щото мойта си тръгна после.
                          Твойта нали тръгна бре
                          Губеше ѝ се една маса ама към компира и не получаваше сигнал.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от metaxa1 Преглед на мнение
                            Мерси колеги за инфото,все пак ще потърся оригинална ако не намеря ще гледам някоя замянка.
                            Помпата ми беше запушена. Като я отпуших заработи и за това не съм купувал. НО... Преди да разбера, че е запушена порових из нета за да видя как стоят нещата. Впечатленията ми от това ровене са следните:
                            1. Има поне 10 японски автомобила, които ползват една и съща помпа за бензина.
                            2. Има няколко различни вида щуцери за вход и изход, което увеличава броя разновидности на помпите и по този начин увеличава автомобилите до към 20-30.
                            3. Външния вид на всички помпи е идентичен.
                            4. Ако в обявата за продажба на помпата пише данни, то те се препокриват с данните на всички други помпи.
                            5. Продават се помпи, наричани "универсални", изглеждащи по абсолютно същия начин и притежаващи абсолютно същите параметри в описанието, но щуцерите им не са с резби, а са предвидени за директно слагане на маркуч със скоби за водно съединение.
                            6. Цената е три или четири пъти по малка и мога да си позволя да сложа две по две каскадни и паралелни и да захраня локомотив.
                            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

ураа,намерих си помпа и то нова,на 60лв.какво от това че е китайска аз няма да говоря с нея,ако някой се интересува модела е итн 05 р 0041.с много леко приспособление и става като оригинал,иска само запояване на кабелите и калпака който е на новата помпа става от глух болт с 2 дефтунги и се стяга и заспива.

Коментар

Колеги,мен ми трябват резистора за степените на парното,и барчето пред скоростния лост.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X