Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Не, всичко около радиото беше счупено и на двете табла.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Между другото си ми обещал шпилка.Не ме забравяй.

Коментар

Знам, не съм ходил до там за да сваля.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Точно се наканих да питам за радиатор за парното и прочетох че някой го е взел преди 2 седмици. Ванка, понеже беше насъбрал ферози за части да си питам пак. Да ти се намира още един радиатор за парното?
          Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Diog Преглед на мнение
            Точно се наканих да питам за радиатор за парното и прочетох че някой го е взел преди 2 седмици. Ванка, понеже беше насъбрал ферози за части да си питам пак. Да ти се намира още един радиатор за парното?
            Здравей,
            Нямам спомен какво стана с радиаторчето за парното от първата Фероза. Ще го потърся. Нещо ми се върти в главата, че му бяха повредени краищата за маркучите, но не съм напълно сигурен.
            Ако излезе път към гаража ще го потърся, да видим дали ще излезе нещо.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
              Здравей,
              Нямам спомен какво стана с радиаторчето за парното от първата Фероза. Ще го потърся. Нещо ми се върти в главата, че му бяха повредени краищата за маркучите, но не съм напълно сигурен.
              Ако излезе път към гаража ще го потърся, да видим дали ще излезе нещо.
              На мен проблема ми е в ламелите на радиатора, краищата към маркучите са ми здрави. Виж ако го намериш ще се опитам да измайсторя нещо от двата.
              Благодаря ти предварително.

П.П. Моля те, пиши ми на лични, че напоследък рядко влизам във форума.
              Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

Здравейте колеги!От вчера имам Фероза и моля за инфо по важен въпрос-предното стъкло е счупено.От къде бих могъл да намеря -ако някой има нека драсне!
                ОФБ 2.2 ДТИ,YAMAHA XT,Дaihatsu Feroza SX 93

Коментар

Нямам го.
                  Изчезна някъде при местенето на частите от един гараж в друг.
                  По автоморгите евентуално би трябвало да има, също и сервизите на Кобра. Скоро колега от форума беше сменял задно стъкло, би следвало да имат и предно.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Пак да питам Ванката една работа.Трябва ми те тоя страничен светлоотразител,че единия е счупен.И ако имаш гумения маншон след дебитомера,заедно с газова плочка?Моята са я дупчили,завивали рапидки,връзвали с тел...Пиша вместо да звънна,че няма спешно в цялата работаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:13062012422.jpg
Прегледи:1
Размер:99.9 КБ
ID:5383391Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062012423.jpg
Прегледи:2
Размер:123.4 КБ
ID:5383390Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062012419.jpg
Размер:109.3 КБ
ID:5383389

Коментар

Светоотразител нямам. За плочката трябва да погледна, май си седи още на колектора.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Ферозата няма оригинално такива светлоотразители. Виждал съм подобни изпълнения на американския вариант (Роки).
                        Ако толкова държиш на тях, можеш да си купиш подобни от всеки магазин за автоаксесоари.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                          Светоотразител нямам. За плочката трябва да погледна, май си седи още на колектора.
                          Ако имаш-цена и да идвам

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Ферозата няма оригинално такива светлоотразители. Виждал съм подобни изпълнения на американския вариант (Роки).
                            Ако толкова държиш на тях, можеш да си купиш подобни от всеки магазин за автоаксесоари.
                            Мойто е некво те такова.Странно.И в книжката пише "Роки",а в "Дайхацу"-София викат - "Такава рама няма.."
                            На снимката от другата страна имам парт номера.
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:14062012431.jpg
Размер:144.4 КБ
ID:5383469Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03799.jpg
Размер:191.4 КБ
ID:5383470Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062012420.jpg
Размер:111.9 КБ
ID:5383468

Коментар

Е твойто си е Фероза за американския пазар. Widetrack.
                              Би трябвало мостовете да са по-широки с 12 см спрямо оригиналната Фероза. Така са и на Бертонето.
                              Ресорите 65мм ли са или 70, като ширина?
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Ресорите 65мм ли са или 70, като ширина?
                                70мм.Някой е подложил дори още два листа,а основния е протрит от долния и не му остава много.Иначе е със широк мост и "шпер".На табелка на капака пише,че е правена за Флорида или Ета.И километража е в мили,което ме подсеща да питам Ванката има ли табло в километри и също така ония метални пружинки,които придържат накладките да не дрънкат,че отляво липсват две и много трака по дупките?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X