Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Ванка, а дали ти стоят още броните?
    Те са от тези тесните, нали?
    За задните говоря.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да, от тесните бяха, но ги нямам.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Здраве да е! Благодаря!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

В съседната тема прочетох думата "спирачка" както самостоятелно така и в комбинация с "ръчна" над 600 пъти.
          Това ме накара да се почувствам леко гузно че на Ферозата никага не и е работила.
          На всичкото отгоре наскоро загубих и жилото към дясното колело!
          Амбициран съм да възстановя тази система, както и да ревизирам изцяло спирачките - 'ич ги няма.
          Ванка, питал съм те и друг път и ти подробно ми отговори, пазя ти ЛС-то:
          По спирачките модификации не съм правил, само си смених дискове и накладки преди 3 години. Тези неща обаче са продадени. Имам останал само един комплект предни спирачни апарати за вентилирани дискове, май и накладки си имаха, не помня, трябва да проверя точно. Задни спирачки имам два пълни комплетка - барабани, накладки, пружини, всичко. Единият заден мост не е пипан въобще, другия е пораглобен малко, но всичко по спирачките е на лице.
          Ако се сещаш още нещо - пиши, на линия съм.
          Още ли ги имаш тези неща, както и жилата назад?
          Георги Тонев

Коментар

Здрасти
            Помня го това съобщение, но доста време мина от тогава. По спомени:
            Предните апарати за вентилирани дискове са налични.
            Единият заден мост го продадох както беше комплект с жила, барабани, всичко.
            Другият е разкомплектован. Бяха му блокирали цилиндрите. Барабаните му бяха много износени, единия пукнат, заминаха към вечните полета. Комплект задни накладки мисля, че имам, заедно с пружинки, и т.н.
            Жилата трябва да проверя дали ги има, че май и тях ги купих.

Когато ходя към гаража ще проверя. Спешно ли ти е?
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Не, не ми е спешно. Когато имаш път натам хвърли едно око.
              Поздрави.
              Георги Тонев

Коментар

Колега,трябва ми пластмасовото бомбе от предната броня-дясното-това от снимката и часовника от уредите но таблото.От София съм.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03800.jpg
Прегледи:1
Размер:191.7 КБ
ID:5350455

Коментар

Бомбето го нямам, Ферозата ти е с широка броня, моите и двете бяха с тесни. Бомбетата са по-малки.

За часовника - чакам колегата да каже дали ще вземе комплект уредите или не.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                    Бомбето го нямам, Ферозата ти е с широка броня, моите и двете бяха с тесни. Бомбетата са по-малки.

Ако няма да го взима-да идвам аз,че имам дупка...само казвай

Коментар

Уредите ги намерих малко по-скъпи но свежарки. Послушах вашия съвет и купих задна врата - комплект. Остава въпроса за подлакътниците: подлежат ли на освежаване (пребоядисване) и трайно ли ще е то. При условие че не са толкова надраскани. Благодаря на всички които ми дадоха съвети!
                      Децата се възпитават 20 години преди да се родят.

Коментар

Явно часовника ще е мой.Цена и телефон моля?

Коментар

Да, твой е. Цена - 15 лева. Тел - 0886 796 456. Ще го взема да е с мен да може като се чуем да не те разкарвам.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Да, твой е. Цена - 15 лева. Тел - 0886 796 456. Ще го взема да е с мен да може като се чуем да не те разкарвам.
                            Получих часовника,всичко е точно,мерси! Между другото дали ти се намира теглич-само топката и пластмасата за затваряне на заден десен прозорец?Пускам снимки за яснота-Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29022012165.jpg
Размер:65.7 КБ
ID:5351428Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29022012166.jpg
Размер:138.7 КБ
ID:5351429
                            Забравих само да питам дали ти се намира задна седалка,разделяща се на две,че моята е цяла и е неудобно трима с багаж?

Коментар

Здрасти,

Радвам се, че всичко е точно с часовника.
                              Топка за теглич нямам. И двете джипки бяха с куки като твоята.
                              Затварачката за прозореца също, цялото купе заедно с хард топа го купиха преди половин година.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Затварачката за прозореца също, цялото купе заедно с хард топа го купиха преди половин година.
                                Това значи ли, че нямаш заключалката на предния капак и жилото?
                                Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                                Времето е ценно, само ако не бързаш.
                                0889623098

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X