Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Булбари-Бертоне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Булбари-Бертоне

Аиде колеги да направим един готин булбар на Бертонката. "Дядо" Владо спомена за някакви светила от форума ,та нека да си кажат тежката дума. Иска ми се да се запозная с някои отявлен ферозаджия,като Спарки примерно и да полафим,щото само с четене нестава. Благодаря за вниманието относно покупката на жипката.

До: Булбари-Бертоне

Ми ей-ма, тука съм. Обаче някакъв вариант за броня и булбар, който хем да е здрав, хем да стои добре, лично за мен не съм измислил.

Лошото в случая е че ако се направи прекалено здраво, хем става тежко, хем може да направи допълнителни бели при евентуален удар. Понякога е по-добре нещо да се огъне, вместо да се огъне всичко друго около него, но не и самото то.

Поне някак съм стигнал до изхода че яко нещо ще се оякчава, то е добре това да е само централната част - между двата рога на предната част на шасито. От там настрани, например може да се направи само да пази фаровете от леки удари, или за него да се закачат вантите. Макар че пак според мен вантите е удобно да се закачат за калника.

...сега се разсейвам повече с тераното. Лебедката за ферозата си е още в кашона, и то по простата причина че оставих да се опитат да я сложат хора без грам опит в това, дето макар да им казах как, си действаха на тяхна глава, и вече повече от година не мога да намеря време да изрежа творението им и да направя какво е редно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X