Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за хъбове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за хъбове

Колеги, може ли някой да каже дали хъбовете на Даихатсу роки са като на ферозата и дали са взаимозаменими? Става дума за ръчни хъбове.

Благодаря ви предварително!

До: Въпрос за хъбове

Първоначално публикуван от Цезар Преглед на мнение
    Колеги, може ли някой да каже дали хъбовете на Даихатсу роки са като на ферозата и дали са взаимозаменими? Става дума за ръчни хъбове.

Благодаря ви предварително!
    Feoza и Rocky след 88 година са с еднакви хъбове!!

Коментар

Сигурно ли е? Един колега ще идва с ферозата да му ги монтираме от доста далеч и ме притеснява да не го разходя напразно.

Коментар

аз мисля , даже съм сигурен че не са, има разлика в шлиците и в захващането, на влди13 му пращах едни и не станаха , бяха от роки сега видях, виж темите на vladislav kostevski http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27060
        Последно редактирано от zmiata29; 23-12-09, 12:02.
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Ако искате клетвена декларация да ви подпиша. Питате, правя си труда да проверя в каталога и ви отговарям. Следващия път каталога ще си остане затворен.

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
            виж темите на vladislav kostevski http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27060
            ето

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
              ето
              Само трупаме постове или има и някакво покритие на думите ти?

Роки от 78 до 88г. е с 26 шлица от 88г. са с еднакви

По ясно от това не мога да го напиша, а твоята информация от някой дето нямал сестра пък тя била.....

Виж прикачения файл
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                Само трупаме постове или има и някакво покритие на думите ти?

Роки от 78 до 88г. е с 26 шлица от 88г. са с еднакви

По ясно от това не мога да го напиша, а твоята информация от някой дето нямал сестра пък тя била.....

Виж прикачения файл
                ок, само казвам, какво се случи, Извинявам се

Коментар

Да де, ама това са ония рокита без цял преден мост. Feroza-та в щатите се продава като Rocky и FourTrack, в UK като Rocky и Sportrak.

Ако е с цял мост рокито, от което ще се взимат, 99.9% няма да станат.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами с цял мост е рокито и сега съм шах На Явор ли да вярвам или на другите колеги.

Коментар

Явно остава ватианта проба-грешка.

Коментар

Първоначално публикуван от Цезар Преглед на мнение
                        Явно остава ватианта проба-грешка.
                        просто, преброй шлиците и дупките за захващането

Коментар

Има разлика -Фероза 24 шлици,Роки 26 и това ако е еднакво . Проверявано при Роки 90 и 93 г.(с цели мостове)
                          Имам ръчни Айсин -200 лв за чифт .

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
                            Имам ръчни Айсин -200 лв за чифт .
                            Цената е екстра. А ако са нови - направо страхотна. Тия точно, макар с някой и друг чарк повече вътре, са по-добрия вариант от AVM. По-добре са уплътнени и са само с метални части. Като махах на ферозата единия, за да си стегна лагера, вътре беше аптека и всичко беше в перфектно състояние.

И като ги слагаш, задължително капни на болтовете, с които се слага хъба към главината, Loctite или нещо друго за резби. Иначе се случва да се поразхлабят, особено ако се слага нова гарнитура.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Само за информация:
                              Шлиците на фероза 92г са 24 а на роки 90г са 28. Днес ги разгледахме и се оказа че не са съвместими. Просто ферозата си е с по тънки полуоски.

Все пак ви благодаря за мненията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X