Обява

Свий
Няма добавени обяви.

реле регулатор на напрежение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• реле регулатор на напрежение

Колеги,търся реле регулатор на напрежението за Дайхатсу Роки 2.8 ТД.Релето е механично(с контактори).Клемата е с 6 извода.Ще съм благодарен ако ми помогнете със съвет.В магазините има електронни но са с един допълнителен плюсов извод и при контакт лампите на таблото не светят а при запалване светват.Просто схемите са различни,

До: реле регулатор на напрежение

Трябва да има номер върху него. Напиши го тук.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С учудване открих, че за Фероза плочката с четктие и регулатора ги има в ebay по точния номер, който е щампован на тях .

Провер и там по номерчето, може да останеш приятно изненадан
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
        С учудване открих, че за Фероза плочката с четктие и регулатора ги има в ebay по точния номер, който е щампован на тях .
        Ха добро утро! Аз затова му искам и номера. За Toyota и дериватите и повечето неща се намират. За ферозата си купих 120А алтернатор, например. Тойотов е, ама ще стане, вероятно без грам преправяне. Само буксата е друга, но изводите - същите. Пратиха ми и букса, и 3 вида ремъчни шайби, щото не знаех каква точно е мойта.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колеги по оригоналният номер излиза реле на"HUGO". Всичко е наред в момента само че схемата е такава че индикаторните лампи на таблото светят като глимки.Благодаря за съпричастието.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X