Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страничен ход на скоростен лост??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Страничен ход на скоростен лост??

Здравеите колеги,при рязко подаване на газ скоростният лост мърда наляво и на дясно. На какво се дължи това? Колко тампона държат скотостната кутия и двигателя?
    Последно редактирано от Димо; 09-12-09, 08:48. Причина: Правопис

До: Страничен ход на скоростен лост??

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
    Здравеите колеги,при рязко подаване на газ скоростният лост мърда наляво и на дясно. На какво се дължи това? Колко тампона държат скотостната кутия и двигателя?
    Здравей, тампоните са три. Два на мотора и един на раздатката. Погледни си тези на раздатката и левия тампон на мотора. Десния се къса рядко да не кажа никога. Цената на този на мотора е около 45 лева, а този на раздатката пак някъде там. Намират се по магазините, смяната им е лесна. Скоро правих тази процедура.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Колегата го е казал точно. Левия на двигателя (от към шофьора) със сигурност е скъсан. Тоя на раздатката - не е сигурно, може и да си е в ред. Просто преди да търсиш - погледни тоя на раздатката. Вижда се лесно - между раздатката и напречната колонка е. може да се провери лесно с побутване на раздатката нагоре с лост.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз за най-сигурно смених и трите, но лоста пак си играе, макар и по-малко- имай го предвид!
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
          Аз за най-сигурно смених и трите, но лоста пак си играе, макар и по-малко- имай го предвид!
          Е десния на двигателя няма сми. И аз сменях 3-те, но после скъсах и един от новите, и на негово място сложих стария, дето беше от дясно. Засега 3-ти път не съм късал. Ако скъсам, ще търся да преправям от нещо друго. Добър кандидат е единия от Terrano 2 дизел. Мисля че ще стане само с пробиване на други дупки.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Само левият на двигателя.

Коментар

Първоначално публикуван от gknife Преглед на мнение
              Само левият на двигателя.
              Какво само левия?

Коментар

Тампонът е скъсан.

Коментар

Първоначално публикуван от gknife Преглед на мнение
                  Тампонът е скъсан.
                  Може да е само той, а може и тоя на раздатката да е отишул заедно с него. Имал съм и двата случая. Това ако отговаряш на колегата, дето пита.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X