Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Намерх волгови ресйори.Как да ги подложа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Намерх волгови ресйори.Как да ги подложа?

Здравейте колеги, искам да разбера как става подлагането на допалнителни листи, за да се повдигне малко ферозара, че съм с големи гуми и опират в калниците.Имам и въпрос колко струват шарнирните болтове?И от къде да се снабдя?

До: Намерх волгови ресйори.Как да ги подложа?

И за двете неща вече е писано доста. Поразгледай раздела.

...обаче, като подложиш няма да спрат да опират. Окантариш ли се някъде да сгъне едната - пак ще опре.

Като си сложил хем големи гуми, хем на изнесени джанти, или се хващаш за флекса с 2 ръце, или си преосмисляш концепцията, и гледаш от кое от двете неща да се лишиш.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
      Здравейте колеги, искам да разбера как става подлагането на допалнителни листи, за да се повдигне малко ферозара, че съм с големи гуми и опират в калниците.Имам и въпрос колко струват шарнирните болтове?И от къде да се снабдя?
      Делчо мисля намери един сайт с ноу хау от братушките...потърси го.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Скоро счупих лист....и от един волгов пакет ресьори си извадих по един лист и ги смених вчера.Резултата е приличен-лек лифт и по-добра возия,без удари по тампоните и въобще намерих му колая.Като се счупи нещо ще натаманявам някакси нещата.Евтино..разбира се даже без пари.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X