Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джанти за Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джанти за Фероза

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
    Хайде мятай снимки и цена.
    Това са джантите с гумите, ако ти харесват за цената ще се договорим.
    Иван на този мобилен 0888 215 045
    Прикачени файлове

Коментар

Джантите са от Сусуки и стават и за наще джипки.
      На мен лично ми допаднаха, но когата и ги показах на моята Ферозка тя се намръщи и побягна, едва я стигнах

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
        Джантите са от Сусуки и стават и за наще джипки.
        На мен лично ми допаднаха, но когата и ги показах на моята Ферозка тя се намръщи и побягна, едва я стигнах
        Даже са от ВИТАРА и ги бива,какво имаш против ,много ферози ги търкалят...просто питам.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Нямам нища против това че са от Сузуки тире Витара (то Витарата май че е и Сузуки)
          След като няма спешъл джанти за нашите Джипки то ги караме с каквота и откадето намерим. Но това не е обвинение за собствениците на Ферозки.
          И аз не съм с оригинални джанти.

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
            Нямам нища против това че са от Сузуки тире Витара (то Витарата май че е и Сузуки)
            След като няма спешъл джанти за нашите Джипки то ги караме с каквота и откадето намерим. Но това не е обвинение за собствениците на Ферозки.
            И аз не съм с оригинални джанти.
            Абе и аз ги сложих в събота с зимните гуми, ама не мота да си сложа тасовете - на оригиналните има врязвания, а на тези не.

Коментар

Първоначално публикуван от tara 52 Преглед на мнение
              Абе и аз ги сложих в събота с зимните гуми, ама не мота да си сложа тасовете - на оригиналните има врязвания, а на тези не.
              Е, трябват ти и тасове за тия джанти, ако въобще има такива.

А наистина за тасове ли говориш, или за капачките в средата? Ако капачките - те са още по-специфични, за всяка джанта.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Е, трябват ти и тасове за тия джанти, ако въобще има такива.

А наистина за тасове ли говориш, или за капачките в средата? Ако капачките - те са още по-специфични, за всяка джанта.
                Да бе за тях става въпрос - дето покриват хъбовете отпред, а отзад са си с чисто декоративна цел и за затрудняване на отвиването на гайките . Гледам че на оригиналните стоманени джанти има изрези 5 на брой и там защракват пружинките на капачките - на алуминиевите джанти са по други - даже не знам как се свалят - щото така са ми ги пратили здраво захванати на джантите.

Коментар

Декоративните "капачки" се свалят от алуминиевите джанти със специално приспособление, което е към комплекта с инструменти(ключ за гуми, клещи отверка и т. н.) Ако нямаш такова приспособление-лесно става с внимателно поукване с чук и отверка от вътрешната страна на джантата навън.
                  Тези капачки не стават на други джанти освен на оригинални(от моя скромен опит)

Коментар

От: До: Джанти за Фероза

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Аз си търся витарови джанти с мнооого минусов офсет . Най-малко -41. Щото ще правя бодилифт 3,5-4 см. Ако са ти такива , давай да ги пазариме.
                    Поздрави!
                    Имам излишни алуминиеви 8,5JJx15 офсет -28, 5х139,7 на Ексцентрик EXC/LIOHO - окомплектовани са с гуми Maxxis Marauder MA - S1 235/70 R15 103H, грайфер около 7,5 мм.

Коментар

От: Джанти за Фероза

Чудя се дали ще станат на Ферозката джанти от Нива с гуми Впи-5. Нивата с тях се представя доста добре в калта.
                      Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

От: Джанти за Фероза

Ще станат ама трябва дасе престъргва централния отвор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X