Пратиха ми гуми с алуминиеви джанти за Фероза. В момента съм със стоманени. Въпроса ми е ще станат ли алуминиевите или шпилките ще се окажат къси?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джанти за Фероза
Свий
X
-
До: Джанти за Фероза
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАко джантите са някакви изчекнати, може и да не станат, ама не ми се вярва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнениекакво мислиш да павиш със железните?смятам да си ги запазя, но ако тези станат без проблем, на зимните гуми имам още един комплект стоманени - мисля, че са от витара, а и насам пътуват още един комплект алуминиеви с гуми 235/70/15 - та ще станат три комплекта + петте на колата и ще трябва да се разделя с някои от тях, щото ще заприличам на склад.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеАз си търся витарови джанти с мнооого минусов офсет . Най-малко -41. Щото ще правя бодилифт 3,5-4 см. Ако са ти такива , давай да ги пазариме.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнениеАз също търся джанти но да са железни
и да стават гуми 225/60/15 може и 70
Ами 225 стават и на стандартните ферозови джанти -6,5J. Мойте са 235/75/15 и са си на стандартните джанти.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнениеОстанаха ми от Ферозата 4 не никелирани и така си стоят в гаража....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнениеКолко ще ми струва, да се преместят в моя "гараж"?.
Коментар
-
Като става дума за железни джанти, и аз като колегата тара 52 се "увъртях у джанти" и мога да се разделя с едни железни които карах през лятото, даже и гуми има на тях 195/15/80 Гудиър. Не съм сигурен за какъв джип са но ако някой се интересува, мога да кача снимки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от skyway Преглед на мнениеКато става дума за железни джанти, и аз като колегата тара 52 се "увъртях у джанти" и мога да се разделя с едни железни които карах през лятото, даже и гуми има на тях 195/15/80 Гудиър. Не съм сигурен за какъв джип са но ако някой се интересува, мога да кача снимки.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнениене много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар