Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ferosa-info

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ferosa-info

Вярно,че малко хора карат Дайхацу,но ако все пак някой се интересува-моля:http://htftp.offroad-bulgaria.com/dit_dh/feroza.zip
    VENI-VIDI-VICI!

Не знам защо не излезе като хиперлинк?Вероятно нещо не направих както трябва.Моля,поправете ме!
    VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Re: Ferosa-info

Първоначално публикуван от dit_dh
      Вярно,че малко хора карат Дайхацу,но ако все пак някой се интересува-моля:http://htftp.offroad-bulgaria.com/dit_dh/feroza.zip
      За да ти излезе като линк трябва да заградиш адреса с от двете страни.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

И иначе си излиза автоматично, но при него проблема е, че пред http e сложил залепени две точки

Коментар

Колега, това и още нещо за Дайхатцу го има тук:

[/url]http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6518[url]

Имаш ли други ремонтни ръководства за джипки??
          NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
          Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

Колеги, от вчера превключването на скоростите ми е голям проблем. Млад шофьор съм и карам Фероза. Проблема се появява след първите няколкостотин метра след потегляне. Предавките влизат с много убеждения от моя страна, докато преди се сменяха плавно. Ако някой има идея от какво може да е нека сподели. Благодаря предварително !!!

Коментар

РЕ:

Пробва ли със съединител ?
              Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
                Пробва ли със съединител ?

Не съм чак толкова начинаещ ако това имаш предвид. Иначе смятам утре да ходя да ми проверат жилото на съединителя и маслото в скоростната кутия.

Коментар

Колега, това и още нещо за Дайхатцу го има тук:
                  ОК колега.Ще поровя насам натам и ако намеря нещо ще го пусна веднага
                  VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Колега саеденитела му е слабото място наи вероятно е за смяна 100лв. срува диска и се сменя точно за 2 часа.
                    Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                    тел. 0898327627
                    Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev
                      Колега саеденитела му е слабото място наи вероятно е за смяна 100лв. срува диска и се сменя точно за 2 часа.

Мерси колега, ама вчера го оправиха. Верно беше съединитела, ама минах само с натягане на жилото - без пари и за 3 мин.

Коментар

Съединителя се натяга много лесно, не за три минути, а за секунди. Скоро и аз го имах тоз проблем.
                        Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

До: Ferosa-info

чудех се къде да ги сложа тези таблици и реших да са тук. Гледам че има много теми които са излишно отваряни. Преснех ги с фотоапарата за което ще ме извините,
                          Прикачени файлове
                          Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                            Съединителя се натяга много лесно, не за три минути, а за секунди. Скоро и аз го имах тоз проблем.
                            Абе аз затри минути не мога да си отворя капака, ако съм сам. Ако има кой да държи жилито опънато, а аз да "помагам" на капака, няма проблем. Не ми "подскача" като дръпна жилото, подпирам ръчката с една "пръчица", за да отворя капака. Смазвах механизма, гледах пружините ужким са наред, ама не става. Някой да го има този проблем???? Не, че е чак такъв проблем де.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Мерси колега , някой данни и аз ги нямах защото липсват в моето ръководство...

Много приятно ми стана като гледам данните по завод за наклони и заход, аз моя заден го излекувах и предния подобрих мисля

Поздрави,
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X