Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свещи ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Свещи ?

Здравейте,карам Фероза на газ и и скам да попитам какво трябва да е разстоянието на електродите на свещите ? Благодаря

До: Свещи ?

Привет , колега!
    Според сервизното ръководство , разстоянието е 1.0 - 1.1 мм.
    За газ не знам. Нека някой от колегите да каже има ли разлика.
    Аз съм бос с газовите
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

При мен идеално работят 4 нови свещи със заводските дадени разстояния на газ.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Примен беше 0.6 ама седавеше . Сега е 1.1 поема добре .

Коментар

При мен BRISK 3 електродни си работят безгрижно. Нищо не съм пипал. Просто ги смених.
          Последно редактирано от sparkybg; 18-11-09, 11:42.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Така си е колега
            развиваш старите навиваш новите и палиш двигателя

Коментар

При мен пък са NGK и един майстор с Елкон ги замери и каза да не ги пипам щото няма да намеря толкова оригинални.Е ...те си работеха де.
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                При мен пък са NGK и един майстор с Елкон ги замери и каза да не ги пипам щото няма да намеря толкова оригинални.Е ...те си работеха де.
                Намират се. Ама и цената им е......
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Намират се. Ама и цената им е......
                  От Euro07 ми доставиха NGK за около 22-25 лева комплекта. Номера им е точно цитирания в книгите за двигателя на Фероза. Дали са истински...знае ли ми сърцето
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                    От Euro07 ми доставиха NGK за около 22-25 лева комплекта. Номера им е точно цитирания в книгите за двигателя на Фероза. Дали са истински...знае ли ми сърцето
                    Надали. Особоено за тая цена - съвсем надали.

Коментар

Колега ако цената е за 1 свещ съм съгласен,но за комплекта ми се струва малко.
                      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

1992 DAIHATSU ROCKY SE 1.6 L4 HDE MFI
                        Spark Plug Part No. Stock No. Plug Gap Photo
                        Standard BKR6ES-11 5553 .044
                        V-Power BKR6E-11 # 2756 .044
                        G-Power BKR6EGP 7092 .044
                        Laser Platinum PFR6G-11 * 5555 .044
                        OE Laser Iridium IFR6E11 ^ 6741 .044
                        Iridium IX BKR6EIX-11 3764 .044
                        Чакайте сега! Ето ви примерна таблица за свещи. Има 6 вида. Най-евтините са $1.79, най-скъпите са по $7.00. Не е ли по добре да се уточно какви NGK са свещите преди да казваме, че за тая цена са ментета.
                        Таблицата е само за пример. Тая марка не я разбирам.
                        Карам Хонда Civic с Иридиеви свещи на NGK и по каталог и дават 160 000 смяна на свещи. Май евтиното излиза скъпо.
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от valeri_duchev Преглед на мнение
                          Здравейте,карам Фероза на газ и и скам да попитам какво трябва да е разстоянието на електродите на свещите ? Благодаря
                          Всички газаджии(хората,които монтират газови уредби) препоръчват разстояние - 0,7. При по-голямо разстояние,газта трудно се "палела"...
                          SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Моите са BKR6E-11.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Моите са BKR6E-11.
                              Това е много изчерпателно колега ,ще проверя мойте каква номерация са.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X